Gry Catinka Wold
Gry Catinka Wold (Foto: Privat)

FOLK

Gry Catinka Wold slutter hos Aller Media - blir ny journalist i Dagsavisen Demokraten

– Etter nesten et tiår med forbrukersaker er det fint å være tilbake i lokalpressen, sier hun til Medier24.

Gry Catinka Wold er ansatt som ny journalist hos Dagsavisen Demokraten.

Hun forlater dermed Aller Media, der hun blant annet jobbet med sidene Klikk.no og Vi.no. Wold har tidligere også jobbet i Gyldendal.

Det var Journalisten som omtalte jobbyttet først. 

– Jeg trives veldig godt i den nye jobben. Etter nesten et tiår med forbrukersaker i Klikk.no og senere Vi.no er det fint å være tilbake i lokalpressen, sier Wold til Medier24.

– Nå er jeg tilbake der jeg begynte, ettersom jeg hadde mine første journalistår som frilanser og i vikariat i Budstikka. Da jeg søkte meg til Dagsavisen var det fordi jeg var nyinnflyttet i Fredrikstad, og jeg savnet lokaljournalistikken. I tillegg ønsket jeg meg en fast jobb etter å ha vært frilanser siden 2003, sier Wold.

Hun sto blant annet bak den virale vinneren «Hvor ofte bytter du kjøkkenklut?» som Klikk-journalist i 2010. 

– Høydepunktet som forbrukerjournalist, eller i alle fall det morsomste, var at saken om kjøkkenkluten tok sånn av. Atle Antonsen og Johan Golden diskuterte den inngående  i Misjonen, og Black Debbath lagde sangen «Bytt kjøkkenklut oftere», forteller hun.

– Jeg tror saken om kjøkkenkluten aldri dør. Den lever sitt eget liv og kommer tilbake jevnlig i nye versjoner, sier Wold.

Til toppen