Fire av MSLGROUPs ansatte - fra venstre: Direktør Kjersti Oppen, Sven Erik braastad, Rina Brunsell Harsvik (leder samfunnsavdelingen) og Gulsum Koc.
Fire av MSLGROUPs ansatte - fra venstre: Direktør Kjersti Oppen, Sven Erik braastad, Rina Brunsell Harsvik (leder samfunnsavdelingen) og Gulsum Koc.

FOLK

Gulsum Koc (28) og Sven Erik Brastad (25) til MSLGROUP

To nye, unge PR-hoder har begynt i MSLGROUP. - Flere nyrekrutteringer står for tur, sier byrået.

Kommunikasjons- og PR-byrået MSLGROUp melder tirsdag om to nye ansettelser den siste tida:

  • Gulsum Koc har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo og Cambridge. Hun har erfaring fra Forbrukerrådet og Brusselkontoret (nå Gelmuyden.Kieses Brusselkontor) og som praktikant hos den svenske Europa-parlamentarikeren Christofer Fjellner.

Koc har bakgrunn fra Oslo Høyre og erfaring fra Oslo bystyre. Hun jobber nå i MSLGROUPs samfunnsavdeling som rådgiver.

- MSLGROUP har et faglig sterkt miljø hvor man får muligheten til å jobbe med både nasjonale og internasjonale aktører. Jeg er stolt over å være med i et team som er opptatt av å være et skritt foran, både for sine ansatte og kunder, sier Koc.

  • Sven Erik Brastad er i ferd med å avslutte sin master i økonomi og administrasjon, strategi og ledelse ved NHH. Han har vært intern i både Vivino og Gelmuyden.Kiese, og har nå begynt arbeid i MSLGROUPs markedsavdeling.

- Muligheten til å jobbe med differensierte kunder ifra både inn- og utland, er viktig for meg. Tidlig ansvar og tillit er noe jeg verdsetter høyt hos en arbeidsgiver. Det å kunne jobbe i et selskap som er på vei opp og frem, er ekstremt motiverende, sier Brastad, som er rådgiver.

Administrerende direktør Kjersti Oppen i MSLGROUP sier ansettelsene er et bra tegn for selskapet.

- Vi er veldig glade for å ha fått to gode rådgivere med på laget, og vi er nå i prosess for å styrke selskapet ytterligere. Så langt ser 2016 ut til å bli et veldig bra år, sier Oppen. 

Til toppen