Guro Steine blir kommunikasjonsdirektør i GK.

Guro Steine blir kommunikasjons­direktør i GK Gruppen

– GK Gruppens visjon om å være en samfunnsaktør og et klimaforbilde er en viktig grunn til at jeg takket ja.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Guro Steine har utdanning fra Norges Handelshøyskole, og kommer fra stillingen som markeds- og kommunikasjonsdirektør i KPMG. Hun har tidligere vært kommunikasjonssjef ved Oslo Børs, og har bakgrunn fra Samferdselsdepartementet og Sparebankforeningen.

– GK Gruppens visjon om å være en samfunnsaktør og et klimaforbilde er en viktig grunn til at jeg takket ja til denne spennende muligheten og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med en ny bransje. Byggenæringen spiller en viktig rolle når det gjelder å skape en energieffektiv og bærekraftig fremtid og jeg ser frem til å bidra til å forsterke GKs posisjon i tråd med selskapets ambisjoner, sier Guro Steine.

GK Gruppen har rundt 3.500 ansatte og er leverandør av teknikk i bygg i Skandinavia. GK har 85 kontorer i Norge, Sverige og Danmark og leverer løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro, rør og sikkerhet.

– Jeg gleder meg til å få Guro Steine med på laget i en nyopprettet stilling som kommunikasjonsdirektør i GK Gruppen. Guro er en inkluderende og strategisk leder med sterk forretningsforståelse og gode verdier. Steines solide kompetanse innen omdømme- og merkevarebygging vil bidra til å forsterke vår posisjon som en bærekraftig teknisk entreprenør og driftspartner, sier konsernsjef Kim Robert Lisø i GK Gruppen.

Steine vil inngå i GK Gruppens konsernledelse og rapportere til konsernsjef. Hun tiltrer stillingen 1. mai og får kontorsted ved hovedkontoret på Ryen i Oslo.

Powered by Labrador CMS