Bjørg Hildrum Saltveit (27) har fått fast jobb i Hamnøy AS.
Bjørg Hildrum Saltveit (27) har fått fast jobb i Hamnøy AS.

FOLK

Hamnøy AS er blitt fire ansatte: Henter Bjørg Hildrum Saltveit (27) som researcher og markedsfører

På tre år har Jan Tore Hamnøy fått like mange nye kolleger. Og skapt en svært lønnsom butikk.

Forrige uke var det tre år siden Jan Tore Hamnøy etablerte rekrutterings- og rådgivningsfirmaet Hamnøy AS. Og i løpet av disse årene har selskapet til den tidligere medielederen vokst raskt - til totalt fire årsverk. 

Jan-Tore Hamnøy.
Jan-Tore Hamnøy. Foto: Haakon Nordvik

Det har forøvrig vært svært lønnsomme år:

Selskapet hadde omsatte allerede i 2015 for 2,6 millioner kroner, og 4,4 millioner i fjor, viser årsregnskapet (se nederst i saken). 

Driftsresultatet har disse årene vært på henholdsvis 1,8 og 2,8 millioner, altså en driftsmargin på 71,2 og 65,5 prosent. 

Hamnøy har imidlertid ikke tatt ut så mye lønn - først i 2016 tok han ut 494.000 i lønn. Samme år tok han også ut 1,2 millioner kroner i utbytte.

 

Ansetter markedsfører og researcher

Siste kvinne inn på laget er Bjørg Hildrum Saltveit (27), som nå er fast ansatt som researcher og markedsfører. Hun begynte tidligere i høst i en prosjektstilling med lignende arbeidsoppgaver, og nå blir dette altså permanent. 

- Bjørg ble ferdigutdannet i 2015, og har siden hatt flere engasjement der hun har jobbet med markedsføring, kommunikasjon, rekruttering og journalistikk. Gjennom studier og arbeid har hun opparbeidet seg gode kommunikasjonsevner, og er stødig i digitale verktøy, skriver selskapet på Hamnoy.no.

Hildrum Saltveit har en bachelor i medieproduksjon fra Høgskolen i Gjøvik, og en master i journalistikk og massekommunikasjon fra Griffith University i Australia. Hun er bosatt i Haugesund kommune.

Hun skal blant annet jobbe med markedsføring, kommunikasjon og rekruttering, og ikke minst bruke digitale og sosiale kanaler, opplyser selskapet. 

 

Til toppen