FOLK

Hamnøy AS fortsetter å rekruttere: Tuva Kvalevaag Simensen (32) ansatt som ny hodejeger

Simensen har bred erfaring innen rekruttering, arbeidspsykologiske verktøy og markedsføring.

Det opplyser Hamnøy AS i en melding på sine nettsider.

Tuva Kvalevaag Simensen
Tuva Kvalevaag Simensen. Foto: Tomin Meling

- I Hamnøy er det et høyt fokus på kvalitet og det jobbes etter forskningsbaserte prinsipper innen rekruttering. For meg er integritet viktig, og at kunden og kandidaten alltid står i fokus. Rekrutteringsprosesser er en utrolig viktig kommunikasjonskanal for bedrifter. Nå gleder jeg meg til å bidra til å skape positive kandidatopplevelser, og godt omdømme for våre kunder, sier Simensen i meldinga.

Simensen kommer nå fra stillingen som markedsansvarlig i Helgevold Gruppen. Hun er utdannet ved Handelshøyskolen BI med Bachelor i markedsføring og Master i ledelse og organisasjonspsykologi.

Simensen har erfaring fra ulike roller innen rekrutteringsfaget. Hun har blant annet arbeidet med utvikling og bruk av testverktøy hos Cubiks Norge og arbeidet med HR og rekruttering i Caverion-konsernet i Norge.

I Caverion var hun ansvarlig for gjennomføring og oppfølging av trainee-program, rekrutteringsprosesser, medarbeiderundersøkelse og employer branding. Hun var også engasjert i ulike internasjonale prosjekter, skriver de.

Jan Tore Hamnøy sier i en kommentar at HAMNØY opplever god vekst både i antall oppdrag, kunder og kandidater.

– Når vi nå styrker teamet med en ny rådgiver / hodejeger har vi vektlagt å ansette en som har en solid rekrutteringsfaglig kompetanse kombinert med personlige egenskaper som vi tror vil bli verdsatt hos våre kunder. I Tuva K. Simensen får våre kunder en kompetent rådgiver som vil lede ansettelsesprosessene trygt i hamn, sier Hamnøy.

Til toppen