Kristian Gautesen, ny hodejeger og rådgiver i Hamnøy AS.
Kristian Gautesen, ny hodejeger og rådgiver i Hamnøy AS.

Hamnøy AS utvider - henter ny hodejeger fra oljebransjen

- Kanskje ikke det tryggeste valget jeg har gjort. Men jeg ser store muligheter, sier Kristian Gautesen.

Rekrutteringsfirmaet Hamnøy AS utvider - gründer og tidligere medieleder Jan Tore Hamnøy gjør nå sin første ansettelse når han henter Kristian Gautesen (39) til firmaet.

Gautesen er ansatt som rådgiver og hodejeger, og begynner 1. april.

Dermed dobles bemanningen, drøyt to år etter at Hamnøy etablerte selskapet.

Den nyansatte kommer fra stillingen som spesialanalytiker innen klima, miljø og bærkeraft i Statoil.

Om valget sier Gautesen dette:

– Det er kanskje ikke det tryggeste valget jeg har gjort, å hoppe fra et stort internasjonalt konsern til et gründerselskap. Men jeg ser på mulighetene i Hamnøy AS som svært store.

- Selskapet har siden starten for to år siden opparbeidet mange gode kunderelasjoner i Haugesund-regionen, på Vestlandet og i Oslo-området. Jeg håper å bringe inn mer kapasitet, ny kunnskap og nytt nettverk som vil bidra til å styrke tilbudet både til eksisterende og nye kunder.

- Rekruttering er strategisk viktig for enhver organisasjon - og jeg er grunnleggende motivert av muligheten denne jobben gir til å være med å realisere potensialet i mennesker og organisasjoner, sier Gautesen. Han er utdannet siviløkonom fra BI, og har en variert konsulentbakgrunn i tillegg til oljebransjen.

Jan Tore Hamnøy.
Jan Tore Hamnøy.

Daglig leder Jan Tore Hamnøy er fornøyd med rekrutteringen, noen måneder etter at han først lyste ut ledig stilling.

- Når valget falt på Kristian Gautesen, er det fordi han har en god kombinasjon av personlige egenskaper, motivasjon, utdanning, allsidig erfaring og internasjonal arbeidserfaring.

- Men kanskje aller viktigst - han har et stort engasjement og et godt humør, og ønsker å få til noe. Han er dermed en god match for Hamnøy AS, sier Hamnøy.

 

 

Til toppen