Mike Lang blir nordisk Discovery-sjef
Mike Lang blir nordisk Discovery-sjef (Foto: Discovery)

Han er den nye sjefen til Harald Strømme: Mike Lang ny nordisk Discovery-sjef

Kommer fra stillingen som leder for Miramax.

Tidligere Miramax-sjef Mike Lang rykker opp i Discovery-systemet og tiltrer i stillingen som President, International Development, Digital and Discovery Nordics. Det opplyser selskapet i en pressemelding.

I sin nye rolle vil Lang få det overordnede ansvaret for Discovery i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Samtidig vil han fortsette å lede arbeidet med Discovery Networks Internationals digitale satsing i markedene utenfor USA. Harald Strømme, som er sjef for Discovery Neworks i Norge og Sverige, vil rapportere til Lang.

Sjefen for Discovery Communications, David Zaslav, mener Mike Lang har satt et solid avtrykk etter at han startet i bedriften i april.

– På bare seks måneder har Mike allerede rukket å tilføre selskapet betydelig ny verdi, for eksempel ved å lande avtalen med strømmeteknologileverandøren BAMTech. Han er en visjonær og en strategisk anlagt leder, egenskaper som er viktige i hans arbeid med å åpne opp nye forretningsmuligheter for oss i det nordiske markedet, opplyser David Zaslav, President and CEO of Discovery Communications i pressemeldingen.

Mike Lang har tidligere vært sjef for film- og TV-produksjonsselskapet Miramax. Han har også ledet forretningsutviklingen hos Fox Entertainment, hvor han blant annet var med på å skape on-demand-suksessen Hulu. I tillegg har han bakgrunn fra The Walt Disney Company, opplyser de i en pressemelding.

Til toppen