TEKNOLOGIDIREKTØR RIAN LIEBENBERG blir nå en del av Schibsteds konsernledelse.
TEKNOLOGIDIREKTØR RIAN LIEBENBERG blir nå en del av Schibsteds konsernledelse. (Foto: Schibsted)

FOLK

Han kom fra Google og skal løfte Schibsted. Nå blir Rian Liebenberg selv løftet inn i konsernledelsen

- Vi skal ta Schibsted til neste nivå, sier teknologisjefen.

Schibsted Media Group melder at konsernledelsen utvides med ett medlem: Rian Liebenberg blir nå et fullverdig medlem av de høye herrer (og to kvinner) i Schibsteds konsernledelse, som dermed teller ti personer.

–Det er en stor glede å kunne ønske Rian velkommen i konsernledelsen. Hans unike erfaring, solide kompetanse og dype teknologiske innsikt er viktige for Schibsteds digitale transformasjon, sier konsernsjef Rolv Erik Ryssdal i en melding på Schibsted.com.

Som teknologidirektør fører Rian Liebenberg an i det viktige arbeidet med teknologi- og plattformutvikling som Schibsted nå går gjennom. Han bygger opp sentrale team i London, Oslo, Barcelona og Stockholm som jobber tett opp mot divisjonene og selskapene i konsernet.

–Jeg synes det er svært spennende å være en del av konsernledelsen. Det er et vitnesbyrd over hvor viktig teknologien er for Schibsted og fremtiden vår. Når jeg er en del av ledergruppen vil det bidra til at vi lettere kan fokusere på å levere fremragende produkter til våre brukere og annonsører, forteller Rian Liebenberg.

  • Rian Liebenberg er født i Sør-Afrika i 1972.
  • Han har bakgrunn som teknologidirektør i Google, hvor han ledet arbeidet med å etablere FoU og produkttilstedeværelse i Europa, og han var også direkte leder for og bidro til å utvikle og oppskalere mange av Googles kjerneprodukter, herunder AdSense, Chrome WebRTC nettstandard, Google Hangouts og Google Talk.
  • Liebenberg har også vært administrerende direktør for oppstartsbedriften Recce. Han har derfor med seg en unik erfaring og solid teknologiproduktledelse til Schibsteds ledergruppe, skriver konsernet om teknologidirektøren. 
Til toppen