Veronica Kristiansen under en tidligere kamp mot Polen.
Veronica Kristiansen under en tidligere kamp mot Polen. (Ruud, Vidar)

Håndballstjerne angrer ikke på at hun kalte norske journalister for hyener

- Det er alltid deilig å si det man har på hjertet, sier Veronica Kristiansen.

Håndballstjernen Veronica Kristiansen angrer ikke på at hun kalte det norske mediekorpset for hyener da hun forsvarte Nora Mørk etter VM.

Det var som respons på et innlegg i sosiale medier fra Mjøndalens fotballtrener Vegard Hansen at Kristiansen klinket befriende til på Twitter.

Hansen var kritisk til at Mørk ikke stilte opp til noen intervjuer dagen etter finaletapet for Frankrike.

«Media henger over Nora som noen høns 24/7. Hun har snakket med dem mer enn noen andre på laget og stiller opp – alltid. Handler nok mer om å få dra hjem etter å ha hyener hengende over seg hver dag i 30 dager enn å ikke ville snakke etter et tap!», skrev Kristiansen.

 

Støtte

NTB snakket med henne etter torsdagens 34-27-seier over Polen i Golden League i Danmark.

– Det var ikke fordi jeg hadde noe vondt med journalister generelt at jeg skrev det jeg gjorde. Alle ville snakke med Nora, det skjønner jeg fordi hun er den største stjernen, men vi er 16 spillere på et lag, sier Kristiansen til NTB.

– Nora hadde fått mye trykk på seg i den perioden også, og da synes jeg hun fortjente å kunne takke nei en gang.

– Du angrer ikke på utspillet?

– Nei. Det er alltid deilig å si det man har på hjertet. Jeg mener at det ikke bare er en eller to spillere som vinner et mesterskap. Og jeg tenkte også litt på den belastningen som ble lagt på Nora. Derfor ville jeg forsvare henne, sier Kristiansen.

Til toppen