Hanne
Hanne (Foto: BA)

FOLK

Hanne Farestvedt returnerer til Bergensavisen

Hanne Farestvedt er ansatt som ny leder for Pulsen i BA og Ørjan Nilsson blir ny musikkansvarlig, skriver Bergensavisen i en pressemelding.

Den erfarne journalisten Hanne Farestvedt ble forrige uke ansatt som ny leder for Pulsen i BA. Hun kommer fra jobb som kommunikasjonsrådgiver i Bergen Kommune, skriver Bergensavisen i en pressemelding. 

– Det er veldig kjekt å få Farestvedt tilbake i BA. Vi kjenner henne som en svært dyktig journalist og en stødig administrator. Hun har lang redaksjonell erfaring både fra BA og vår konkurrent Bergens Tidende, et bredt kontaktnett og viktigst: et hjerte som banker for BA, sier sjefredaktør Sigvald Sveinbjørnsson i meldingen.

Hun gleder seg til å komme tilbake til BA, ifølge meldingen. 

– Jeg gleder meg stort til å komme tilbake til Pulsen i BA, og ikke minst til å få jobbe på lag med kulturjournalister av Kai Flatekvål og Ørjan Nilsson sitt format, sier hun i en pressemelding. 

Samtidig med at Farestvedt kommer inn blir Ørjan Nilsson BAs nye musikkansvarlige og får ansvar for dekningen av artister og musikk.

– Få musikkjournalister i Norge kan måle seg med Nilsson, som i tillegg til å være ansvarlig på Pulsen de siste årene også har skrevet bøker som har fått oppmerksomhet nasjonalt og internasjonalt. Han jobber for tiden med et nytt større bokprosjekt. Det er veldig gøy at BA sine lesere vil få både anmeldelser, nyheter og kommentarer fra en av nasjonens spisseste musikkpenner, sier Sveinbjørnsson.

Til toppen