Hanne Lund-Nilsen
Hanne Lund-Nilsen

FOLK

Hanne Kristine Lund-Nilsen forlater IJ - begynner i NND

Etter seks år i Institutt for Journalistikk begynner  Lund-Nilsen i Norsk nukleær dekommisjonering i Halden.

Markeds- og kommunikasjonsansvarlig Hanne Lund-Nilsen ved Institutt for Journalistikk går til nyopprettet stilling som rådgiver kommunikasjon ved Norsk nukleær dekommisjonering.

Lund-Nilsen starter i stillingen 1. august ved hovedkontoret i hjembyen Halden.

- Jeg har hatt seks spennende og flotte år på Institutt for Journalistikk, men etter vedtaket om flytting til Oslo og Pressens Hus, ble det klart for meg at tiden var inne for noe nytt, sier Lund-Nilsen.

- Norsk nukleær dekommisjonering skal løse en viktig samfunnsoppgave gjennom arbeidet med å avvikle og rydde opp etter Norges nukleære virksomhet. Organisasjonen ønsker åpenhet om Norges nukleære historie og veien videre, og jeg gleder meg til å være med å tilrettelegge for nettopp det.

Hanne Lund-Nilsen (45) har jobbet ved Institutt for Journalistikk i seks år. Hun har en bachelor i fransk, økonomi og markedsføring fra Høgskolen i Østfold, og i 2018 gjennomførte hun mastermodulen «Kommunikasjonsledelse» under BIs Executive Master of Management-program.

Hun har også flere kurs i krisekommunikasjon og informasjonsberedskap ved Nasjonalt utdanningssenter for samfunnssikkerhet og beredskap.

Til toppen