FOLK

Hanne Sekkelsten og Svein-Erik Klemetsen blir nye direktører i Medietilsynet

– Med dette er Medietilsynets nye ledergruppe fulltallig. Jeg ser fram til å jobbe sammen med et sterkt lederteam som utfyller hverandre, sier direktør Mari Velsand.

 

Medietilsynet har ansatt Hanne Sekkelsten som direktør for juridisk og regulatorisk avdeling, mens Svein-Erik Klemetsen er ansatt som direktør for fellestjenester.

– Med dette er Medietilsynets nye ledergruppe fulltallig. Jeg ser fram til å jobbe sammen med et sterkt lederteam som utfyller hverandre, sier direktør Mari Velsand i en melding fra tilsynet. 

Hanne Sekkelsten (47) er jurist, har jobbet i Medietilsynet i sju år og er for tiden konstituert direktør for en av tilsynets avdelinger.

Svein-Erik Klemetsen (51) kommer fra Aller Media, der han blant annet har hatt ansvar for økonomistyring i Dagbladet og deler av Aller. Han har utdanning tilsvarende siviløkonom, og har vært økonomidirektør i flere selskaper. I tillegg til økonomi har han hatt ansvar for andre fellesfunksjoner som HR og IT.

– Hanne har solid kompetanse og erfaring innenfor medierett, og kjenner Medietilsynet og våre ansvarsområder svært godt. Svein-Erik har bred erfaring fra å lede administrative funksjoner, samtidig som han har lang erfaring fra mediebransjen.

- Til sammen bringer disse to mye relevant kompetanse inn i Medietilsynets ledergruppe, samtidig som vi ivaretar både fornyelse og kontinuitet, sier Velsand i meldingen. 

Tilsynet gjennomførte sist høst et omfattende endringsarbeid, som resulterte i ny lederstruktur og omorganiseringer. Ledergruppen er blant annet redusert fra seks til fire personer. 

– Endringene reflekterer at Medietilsynet ønsker å bli mer utadrettet og vil styrke sitt arbeid med analyse og innsikt på medieområdet. I tillegg effektiviserer vi de administrative funksjonene, sier Velsand.

Tidligere er Kristine Meek (39) ansatt som direktør for kommunikasjon, rådgivning og analyse i Medietilsynet. Hun kommer fra stillingen som leder for eksternkommunikasjon i Telenor Norge.

Til toppen