Hanne Sekkelsten og Svein-Erik Klemetsen blir nye direktører i Medietilsynet

– Med dette er Medietilsynets nye ledergruppe fulltallig. Jeg ser fram til å jobbe sammen med et sterkt lederteam som utfyller hverandre, sier direktør Mari Velsand.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Medietilsynet har ansatt Hanne Sekkelsten som direktør for juridisk og regulatorisk avdeling, mens Svein-Erik Klemetsen er ansatt som direktør for fellestjenester.

 

– Med dette er Medietilsynets nye ledergruppe fulltallig. Jeg ser fram til å jobbe sammen med et sterkt lederteam som utfyller hverandre, sier direktør Mari Velsand i en melding fra tilsynet. 

Hanne Sekkelsten (47) er jurist, har jobbet i Medietilsynet i sju år og er for tiden konstituert direktør for en av tilsynets avdelinger.

Svein-Erik Klemetsen (51) kommer fra Aller Media, der han blant annet har hatt ansvar for økonomistyring i Dagbladet og deler av Aller. Han har utdanning tilsvarende siviløkonom, og har vært økonomidirektør i flere selskaper. I tillegg til økonomi har han hatt ansvar for andre fellesfunksjoner som HR og IT.

– Hanne har solid kompetanse og erfaring innenfor medierett, og kjenner Medietilsynet og våre ansvarsområder svært godt. Svein-Erik har bred erfaring fra å lede administrative funksjoner, samtidig som han har lang erfaring fra mediebransjen.

- Til sammen bringer disse to mye relevant kompetanse inn i Medietilsynets ledergruppe, samtidig som vi ivaretar både fornyelse og kontinuitet, sier Velsand i meldingen. 

Tilsynet gjennomførte sist høst et omfattende endringsarbeid, som resulterte i ny lederstruktur og omorganiseringer. Ledergruppen er blant annet redusert fra seks til fire personer. 

– Endringene reflekterer at Medietilsynet ønsker å bli mer utadrettet og vil styrke sitt arbeid med analyse og innsikt på medieområdet. I tillegg effektiviserer vi de administrative funksjonene, sier Velsand.

Tidligere er Kristine Meek (39) ansatt som direktør for kommunikasjon, rådgivning og analyse i Medietilsynet. Hun kommer fra stillingen som leder for eksternkommunikasjon i Telenor Norge.

Powered by Labrador CMS