Hanne Stabell og Olav Event ansatt i PR-operatørene
Hanne Stabell og Olav Event ansatt i PR-operatørene (Ilja C. Hendel / PR-operatørene)

FOLK

Hanne Stabell og Olav Event ansatt i PR-operatørene

PR-operatørene ansetter juniorrådgiver og kundeansvarlig.

PR-operatørene opplever sterk kundevekst, og i disse dager tar kundeansvarlig Hanne Stabell og juniorrådgiver Olav Event fatt på nye utfordringer i byrået, opplyser selskapet i en melding.

Stabell har bred erfaring innen media, kommunikasjon og markedsføring.

De siste årene har hun, i tillegg til å være daglig leder, hatt ansvar for PR samt salgs- og markedsaktiviteter i Ventus Fashion.

– Etter å ha jobbet i eget selskap i seks år er det veldig spennende og moro å komme tilbake til kommunikasjonsbransjen. Jeg brenner for kommunikasjon, enten det er ren PR eller hele markedsføringsmiksen, forteller hun i meldinga.

Olav Event har nylig fullført en bachelor i strategi og PR ved Westerdals, og han har allerede opplevd kommunikasjonsfaget i praksis. Som leder for studentsamfunnet ved Westerdals fikk han erfaring med både mediehåndtering og krisekommunikasjon.

Nå ser han fram til å kick-starte kommunikasjonskarrieren hos PR-operatørene.

– PR-operatørene engasjerer meg, for jeg liker måten byrået jobber på. De har spennende kunder, og jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg har lenge hatt lyst til å arbeide med kommunikasjon, og jeg føler at PR reflekterer den jeg er, sier Event i meldinga.

Byråleder Thorendahl er godt fornøyd med at byrået styrkes med nye operatører.

– Vi er glade for å tilføre byrået to dyktige operatører. Hanne har mange års erfaring både på byråsiden og som gründer, og hun vil være en solid medspiller og rådgiver for kundene vår. Dessuten får vi Westerdals-utdannede Olav som juniorrådgiver, sier byråleder Petter Thorendahl.

Til toppen