Hans Christian Paulsen (28) og Morten Marius Larsen (30) har fått fast jobb i Vårt Land

– Vi styrker vår verdibaserte nyhetsjournalistikk, sier sjefredaktør Bjørn Kristoffer Bore.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Hans Christian Paulsen (28) og Morten Marius Larsen (30) har fått fast jobb som journalister i  Vårt Land, melder avisen i  en pressemelding.

Begge stillingene er nyopprettet.

– Vi har oppbemannet kraftig i redaksjonen det siste året, og det har gitt tydelig vekst i både nettrafikk og opplag. Det har gitt oss rom til å øke den faste bemanningen og styrke vår verdibaserte nyhetsjournalistikk, sier sjefredaktør Bjørn Kristoffer Bore i pressemeldingen.

Paulsen er ansatt i nyhetsavdelingen, der han også har vært vikar den siste tiden. Han har studert statsvitenskap og har tidligere jobbet i Universitas.

– Hans Christian Paulsen er en svært dyktig journalist med skikkelig nyhetsteft og en unik evne til å forstå og formidle komplekse problemstillinger. Han har vært tilknyttet både nyhet- og religionsavdelingen i Vårt Land i en periode og har bidratt til å løfte den verdibaserte nyhetsjournalistikken, sier Bore.

Larsen er på sin side ansatt i religionsavdelingen, og kommer fra en prosjektstilling i avisen. Har journalistutdannelse fra NLA Mediehøgskolen Gimlekollen, og har også studert teologi.

–  Jeg er særdeles fornøyd med at vi har greid å sikre oss Morten Marius Larsen. Han har med sin nyhetsteft og høye kompetanse på frikirkelig virksomhet og pentekostal teologi gitt oss troverdighet og gjennomslag i miljøer som er viktig for oss å nå med journalistikken vår, sier Bore.

Powered by Labrador CMS