Hans van Rijn_Fox Networks Group
Hans van Rijn_Fox Networks Group (Bilde: Hasselblad H3D)

Hans van Rijn skal styre Fox Networks Group i Norden

Starter i jobben på nyåret.

FOX Networks Group Norden henter ny General Manager fra Discovery Networks International og har i dag annonsert utnevnelsen av Hans van Rijn som General Manager for FNG Norden.

Van Rijn vil tiltre sin stilling på nyåret, opplyser selskapet i en pressemelding.

Van Rijn vil ha ansvaret for den strategiske og operative ledelsen av FNG og National Geographic Partners i de nordiske landene, herunder Norge, Sverige, Danmark og Finland. Van Rijn skal ha kontorsted i København.

– Jeg ser frem til å bli en del av Fox Norden i en tid hvor bransjen opplever store endringer, og til å samarbeide med de lokale kontorene til fordel for publikum, annonsører og distributører, forteller Hans van Rijn i pressemeldingen.

Hans van Rijn kommer fra stillingen som Vice President of Global Strategy & Business Developement i Discovery Networks International (DNI)

I Norden tilbyr Fox Networks Group fem tv-kanaler fordelt på fire land. Porteføljen består av underholdningskanalen FOX i Norge, Sverige og Finland, dokumentarkanalene National Geographic og NatGeo Wild i samtlige land, NatGeo People i Danmark og BabyTV i Norge. 

Til toppen