HÅVARD KRISTOFFERSEN HANSEN var en av to programledere på «Haterne». Her i samtale med en av deltakerne i programmet, politiker Sandra Borch, under Hell-konferansen vinteren 2016.
HÅVARD KRISTOFFERSEN HANSEN var en av to programledere på «Haterne». Her i samtale med en av deltakerne i programmet, politiker Sandra Borch, under Hell-konferansen vinteren 2016. (Arkivfoto: Gard L. Michalsen)

FOLK

Håvard K. Hansen fra VG til TV 2 og tilbake til VGTV

En av profilene bak nettsuksessen «Haterne» tilbake i Akersgata.

Håvard Kristoffersen Hansen er tilbake i VG, hvor han også jobbet for noen år siden - og går inn i et vikariat som nyhetsreporter og VJ i VGTV. 

- Jeg har de siste årene jobbet med nett-tv og utvikling av nye programkonsepter, og ser frem til å jobbe med dette i et av de største og mest interessante mediehusene i Norge, sier han.

Håvard Kristoffersen Hansen. (Foto: TV 2 / Presse / Tom Rune Orset)
Håvard Kristoffersen Hansen. (Foto: TV 2 / Presse / Tom Rune Orset) Foto: TV 2 / Presse / Tom Rune Orset

Hansen har tidligere jobbet som nyhetsreporter i TV 2. I tillegg ledet han nylig kanalens største nettsuksess, "Haterne", hvor han sammen med kjente personer konfronterte nettroll med sine ytringer.  

Nå skal han lage levende bilder og nett-TV for VG:

- I et vanskelig mediemarked har VG vist stor vilje til å satse på nett-tv og utvikling av nye program. Derfor er det utrolig spennende å starte i et mediehus som når ut til flest digitale brukere hver dag, sier han.  

Til toppen