Hege Aurelie Badendyck på Costume Awards i januar. - Kåringen er et av eventene hun ønsker å videreutvikle, melder Bonnier.
Hege Aurelie Badendyck på Costume Awards i januar. - Kåringen er et av eventene hun ønsker å videreutvikle, melder Bonnier.

Hege Aurelie Badendyck går av som sjefredaktør for å bli kreativ leder i Costume

Etter åtte år i magasinet, får Badendyck en «helt ny rolle i videreutviklingen av merkevaren Costume».

- Hege Aurelie er en meget sterk utvikler, og har over en periode kjent på lysten til å kunne jobbe med flere ikke-redaksjonelle opplegg, både med egne prosjekter og med ideer som passer godt innunder Costume-paraplyen. Jeg er veldig glad for å ha funnet en løsning som både er spennende for Costume, og som gir Hege den muligheten hun ønsker til å jobbe med egne, kreative prosjekter utenfor Bonnier, sier Gry Bjørhovde, forlagsdirektør i Bonnier Media, i en melding.

Når Badendyck slutter som sjefredaktør i april, går hun samtidig over i en ny rolle som kreativ leder for brandet Costume, med ansvar for å bidra til utvikling av forretningsområdene i Costume-universet.

Badendyck selv sier at det er med blandete følelser hun har tatt dette valget:

- Å forlate sjefredaktørstillingen i Norges største motemagasin og en gjeng med dyktige og pasjonerte medarbeidere, er veldig vemodig. Jeg har jo vært en del av denne redaksjonen i åtte år nå.

- Men også derfor føles det riktig å søke nye utfordringer, og jeg gleder meg til å begynne å jobbe med egne prosjekter, parallelt med den spennende utviklerjobben i Costume-universet, der jeg er sikker på at det er et stort vekstpotensiale, sier hun.

Bjørhovde sier videre i meldingen at Bonnier Media ønsker å benytte anledningen til å se på nye måter å organisere merkevareuniverset Costume på, og at dette sånn sett blir et pionerprosjekt i selskapet.

Inntil ny redaktør er på plass, vil moteredaktør Randi Helene Svendsen bli konstituert som sjefredaktør i Costume.

Til toppen