Hei, der! Velkommen til våre nye nettsider. Her forteller vi hva vi har gjort - og litt om hva som kommer

Hei, der! Velkommen til våre nye nettsider. Her forteller vi hva vi har gjort - og litt om hva som kommer

Velkommen til starten på «nye Medier24».

Mandag kveld slo vi på knappen for nye Medier24.

Takket være dyktige utviklere i TU Media har vi bygget opp hele nettavisen på ny, og tatt steget fra en hjemmelaget Wordpress-løsning til publiseringsløsningen NEO.

Dette er et system som har blitt til gjennom mange år i tidligere Mediehuset TEK, for nettsteder som Tek.no, Gamer.no, med flere.

Og som Teknisk Ukeblad bare brukte noen uker på å bestemme seg for å bytte til, etter at TU Media i fjor kjøpte Mediehuset TEK.

TU kom fra Escenic.

Vi kommer fra Wordpress.

Og møtes på midten, på toppen av haugen, i et raskt, offensivt og fleksibelt publiseringssystem som er meget godt rigget for Medier24s behov.

 

Som våre lesere merker, er mye blitt nytt på Medier24 nå.

Vi har fått en renere forside, et mer tradisjonelt nettavisrigg, mer plass til bilder, og ikke minst større muligheter til å prioritere viktig og mindre viktig.

Bak forsiden ligger det nå et rigg med mulighet til å deske og prioritere forsiden - eller kjøre helautomatikk om det er det vi ønsker.

Foruten at det er penere og renere, merker du allerede nå den viktigste forskjellen:

Medier24 skal nå være mye raskere.

Vi går fra en treg Wordpress-løsning på et enkelt webhotell, til en proff nettavis med en løsning og servere vi deler med noen av Norges mest kresne mediekunder.

Hastighet er viktig, i en tid der nettopp tid er den største knappheten for alle.

 

Og det er en tid for alt.

Undertegnede har i to år framsnakket Wordpress som et enkelt alternativ for den som vil lage en nettavis på tre dager, uten inntekter og med en 1000-lapp i budsjett.

Det gjør jeg fortsatt, og det er minst like enkelt i dag som det var for snart to år siden.

Ja, det ville rett og slett vært galskap å bruke penger på teknologi da Medier24 ble etablert. Fordi det til syvende og sist handler om innholdet.

På samme måte som det nærmest ville vært galskap å fortsette å være vår egen utviklingsavdeling, på en overbelastet hjemmesideserver.

Et godt bilde kan være å se for seg noen som kjører på motorveien med en overbelastet Ford Ka, med en halv hytte på taket og uten å se på veien.

 

Nå har vi fått blikket på veien igjen, og har en bil som er egnet til å kjøre veldig fort.

Samtidig er dette bare starten på nye Medier24. For å lansere så raskt som mulig, har vi valgt å gå live så snart det mest nødvendige av funksjonalitet var på plass.

Det kommer selvsagt mer.

Og ja, det blir flere annonser, interessant reklame og annet godt innhold for deg som leser.

Nye funksjoner, tjenester og utseende kan bli lansert når vi minst aner det, og vi kommer også til å teste og prøve ut nye løsninger hyppig for å finne den riktige veien.

 

For å lykkes med det, er vi også avhengig av din mening.

Hva synes du om nye Medier24?

Hva savner du mest?

Hva liker du best?

What should we do, next?

 

Send oss din tilbakemelding på e-post til gard@m24.no eller erik@m24.no, på Facebook - eller her i kommentarfeltet.

Det er bare å logge seg på med ett klikk for å begynne å diskutere.

Vi gleder oss til din respons. Og vi gleder oss til veien videre!

 

PS! Alle veier fører til Rom, i hvert fall nesten: Nå finner du Medier24 primært på M24.no. Men vår gamle gateadresse Medier24.com fungerer fortsatt, og lenker til gamle saker skal fungere. Du finner oss nå også via Medier24.no, noe som inntil nå har vært en bomvei.

  

Til toppen