Henrik Stølen til Handelshøyskolen BI.
Henrik Stølen til Handelshøyskolen BI.

FOLK

Henrik Stølen (35) slutter i Reuters - blir kommunikasjons­rådgiver ved Handelshøyskolen BI

Gir seg etter 8 år som journalist i det anerkjente byrået. Nå ser han fram til å kommunisere utdanning og kompetanse for BI.

1. februar begynte Henrik Stølen i ny jobb som senior kommunikasjons­rådgiver ved Handelshøyskolen BI. Han kommer fra jobb som journalist i Thomson Reuters, hvor han har jobbet siden 2010.

- Som hovedleverandør av økonomisk administrativ utdanning har BI en unik og spennende posisjon i spenningsfeltet akademia, næringsliv, samfunn og media og et bredt spekter av målgrupper.

- Jeg ser frem til å bygge videre på det gode arbeidet med å synliggjøre BIs faglige styrke og relevans i en stadig tøffere konkurranse i Norge og internasjonalt, sier Stølen i en melding fra BI. 

35-åringen er utdannet innenfor statsvitenskap fra Universitet i Oslo og har en mastergrad i politisk økonomi fra BI. Stølen har de siste åtte årene jobbet som journalist i det internasjonale mediehuset Thomson Reuters.

Her har han jobbet med å skrive, produsere og redigere finansnyheter til nasjonale og internasjonale lesere, gjennom pressedekning av børsnoterte energi –og industriselskaper på Oslo Børs.

- Vi er svært glad for å få Stølen ombord som en del av vårt kommunikasjonsteam. Hans erfaring og bakgrunn blir svært verdifull for oss i arbeidet med å videreutvikle vårt arbeid med kommunikasjon og samfunnsansvar på et strategisk nivå og skape nye samarbeidsarenaer med partnere og medierelasjoner nasjonalt og internasjonalt, sier Ole Petter Syrrist-Leite, kommunikasjonssjef ved BI.

Til toppen