Thomas Malt til ny jobb.
Thomas Malt til ny jobb. (Bilde: Jan Eivind Stillingen)

FOLK

Henter NRKs teknologisjef: Thomas Malt blir løsningsarkitekt i Knowit

Malt slutter i NRK og går inn i stillingen som løsningsarkitekt i Knowit Experience.

Der får han det tekniske ansvaret for en av byråets viktigste kunder.

- Knowit er et kjent navn som et av de ledende konsulentselskapene i det norske markedet. Jeg så en mulighet i krysningspunktet mellom brukerfokus, ambisiøse produktleveranser og inspirerende fagmiljø.

- Mest av alt gleder jeg meg til å jobbe direkte med kunder igjen, og hjelpe til med å levere nyskapende løsninger av høyeste kvalitet, sier Malt i en melding. 

Thomas har jobbet som teknologi- og utviklingssjef i NRK Medieutvikling siden februar 2016. Han jobbet rundt tre år som teknologidirektør og sjefsarkitekt for læringsplattformen Fronter. Tidligere har han også jobbet over sju år i Linpro AS

Til sammen har Malt over 15 år med bred erfaring fra utvikling av software, smidig metodikk og ledelse.

Director of development i Knowit Experience, Jan Petter Hoel, er svært fornøyd med å få Malt på laget: 

- Thomas har lang erfaring og sterke kompetanse innen utvikling og teknologiledelse og har et brennende engasjement for arkitektur, smidig utvikling og teamledelse. Thomas vil være sentral i å forme og utvikle nye løsninger og tjenester i nært samarbeid med kunde, sier Hoel.

Knowit har i dag 1900 ansatte fordelt på fire land, som tilbyr leveranser på tre forretningsområder: Experience, Insight og Solutions. Malt skal jobbe fra Oslo-kontoret innenfor Experience, og starter i begynnelsen av mai. 

 

Til toppen