Anders Nordheim Dahl (t.v.) blir nyhetsredaktør i Østlandets Blad. Martin Gray er fornøyd med ansettelsen.
Anders Nordheim Dahl (t.v.) blir nyhetsredaktør i Østlandets Blad. Martin Gray er fornøyd med ansettelsen.

FOLK

Nå blir han nyhetsredaktør for hele Follo: Anders Nordheim Dahl fra Oppegård Avis til Østlandets Blad

Regionavisen henter redaksjonell leder fra den lille konkurrenten. 40-åringen gleder seg til den nye jobben: - Dette blir sabla moro!

Anders Nordheim Dahl (40) går fra Oppegård Avis og blir nyhetsredaktør i Østlandets Blad. Det opplyser sistnevnte avis i en melding. 

Og 40-åringen er ser fram til jobben han skal til: 

– Dette kommer til å bli sabla moro, og jeg gleder meg til å begynne, sier han.

Mandag ble han ansatt som nyhetsredaktør i Østlandets Blad. Nordheim Dahl kommer fra stillingen som redaktør i Oppegård Avis, der han de siste fem årene har bygget opp avisen til å bli en populær ukeavis i Oppegård.

– Jeg er veldig glad for at Anders har takket ja til jobben. Han han bred redaksjonell erfaring, og har vist gjennom de siste årene at han kan lage en engasjerende lokalavis som innbyggerne setter pris på, sier ansvarlig redaktør i Østlandets Blad, Martin Gray.

- I tillegg har han et stort kontaktnett, spesielt i Oppegård, som jeg er sikker på at vi kommer til å få stor glede av – og at leserne våre vil merke, 

Nordheim Dahl har lang erfaring fra radio, fra blant annet P4, Kanal1 og NRK, og har studert ledelse, HR og arbeidsrett på BI. Han starter jobben i ØB 1. august.

 

Til toppen