Jan Thomas Holmlund (fra venstre) skal lede det nye nettstedet. Jon Even Andersen, Nicolai Eriksen og Linn-Christin Martinussen er ansatt som journalister i Dagbladets og Aller Medias nye finansnettsted.
Jan Thomas Holmlund (fra venstre) skal lede det nye nettstedet. Jon Even Andersen, Nicolai Eriksen og Linn-Christin Martinussen er ansatt som journalister i Dagbladets og Aller Medias nye finansnettsted. (Foto: Dagbladet)

FOLK

Her er Dagbladets nye finans­redaksjon: – Meget tabloid­faglige sterke reportere

Linn-Christin Martinussen (28), Nicolai Eriksen (29) og Jon Even Andersen (51) er de tre nye journalistene på laget.

Aller Media, med utgangspunkt i Dagbladet, skal lage et nytt finansnettsted – og nå har de ansatt nye journalister som skal være med på å bygge opp nysatsingen. 

Vaktsjef i Dagbladet, Jan Thomas Holmlund, skal lede det nye finansnettstedet, og gleder seg stort til å komme i gang.

– Vi har ansatt meget tabloidfaglige sterke reportere, som skal gjøre nettstedet til et friskt pust i finansjournalistikken. Det nye finansnettstedet skal dekke de store nyhetene, følge de store aktørene og finne de gode historiene innen området, sier Holmlund i en melding. 

De tre er: 

Nicolai Eriksen (29), som kom til Dagbladet første gang som praksiselev fra journalistutdanninga i Bodø i 2013.

– Det er ikke lett å gå fra Norges mest spennende nyhetsredaksjon, men her dukket det opp en unik mulighet til å få bli med på å forme noe helt nytt. Jeg har enormt stor tro på dette prosjektet og folkene jeg skal jobbe med. Nå gleder jeg meg til å vise leserne våre hva vi har å by på, sier Eriksen i meldingen. 

Linn-Christin Martinussen (28), som kom første gang til Dagbladet i 2013, som vikar på kultur- og kjendisavdelingen – og om har vært ansatt på kjendisdesken i Aller/Dagbladet siden 2016. 

– Det er veldig spesielt å forlate Norges beste kjendisredaksjon, men da denne muligheten presenterte seg for meg, var det umulig å si nei. Å få bygge opp noe helt nytt, sammen med faglig sterke og engasjerte kolleger ved min side, er ikke noe annet enn et privilegium. Jeg er skråsikker på at vi kommer til å vise muskler i et ellers så etablert marked, og gleder meg stort til å ta fatt på nye utfordringer, sier Martinussen.

Jon Even Andersen (51) kom til Dagbladets politiske avdeling fra NTB for ni måneder siden, og blir nå en del av økonominettstedet til Aller. 

– Jeg er veldig glad for denne unike muligheten til å være med å bygge opp noe nytt. Jeg har stor tro på at lesere våre vil sette pris på de gode, viktige og relevante historiene vi kommer til å fortelle fra finans- og økonomiverden, sier Andersen i meldingen. 

Nyhetsredaktør i Dagbladet, Frode Hansen, gleder seg til oppstart.

-Teamet som skal jobbe med nettstedet har solid kompetanse. Vi er trygge på at leserne og seerne vil ha denne journalistikken, og vi gleder oss til å vise fram det nye produktet, sier Hansen.

Til toppen