STILLING LEDIG:

Drammens Tidende søker nyhetsjournalist

En av våre journalister skal ut i permisjon og vi lyser derfor ut et åtte måneder langt vikariat i nyhetsredaksjonen, med oppstart 1. september 2021.

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Drammen

Søknadsfrist: 4. juli

Om arbeidsgiver

Drammens Tidende er blant landets største lokalaviser, og er det ledende mediehuset i drammensregionen. Vi holder til i moderne og lyse lokaler rett ved jernbanestasjonen i den stolte elvebyen - landets varmeste by. Avisa er ledende digitalt og har solid opplagsvekst flere år på rad. Avisa har rundt 28.000 abonnenter.

Vi er en fremadstormende redaksjon med store ambisjoner og pågangsmot. Vi leverer nyheter døgnet rundt sju dager i uka og setter dagsorden i drammensregionen. Som Amedias nest største avis er vi blant de beste lokalavisene digitalt, og vår redaksjon består av mange talenter. Nå kan du bli med på laget.

Er du tabloid, uredd og liker å snakke med folk? Vi er på jakt etter deg som har ideer - som overrasker, utfordrer eller underholder, og som samtidig er nysgjerrig og interessert i både små og store problemstillinger i regionen vår.

Med lokaler sentralt på Strømsø torg, rett ved togstasjonen, byr vi på varierte arbeidsoppgaver i en redaksjon med god stemning, i en av Norges aller fineste byer. Hos oss får du jobbe i et sosialt og faglig sterkt miljø hvor du får både opplæring og ansvar. Du bør ha førerkort.

Drammens Tidende er en del av Amedia. Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her.

Kontaktinformasjon:

  • Nyhetsredaktør Janne Sundelius Braathen, tlf: 984 59 384 / e-post: jsb@dt.no
  • Klubbleder er Thore Alnes, tlf: 974 77 717 / e-post: thore.alnes@dt.no

SØK HER

Powered by Labrador CMS