VG-journalist Erlend Ofte Arntsen (36) er VGs nye USA-korrespondent.
VG-journalist Erlend Ofte Arntsen (36) er VGs nye USA-korrespondent. (Foto: Erik Waatland)

FOLK

Her er VGs nye USA-korrespondent

Erlend Ofte Arntsen (36) er ansatt som VGs neste USA-korrespondent: – Han har lang erfaring fra ulike deler av nyhetsjournalistikken, er en moderne historieforteller og har i tillegg en unik metodisk verktøykasse, sier nyhetsredaktør.

Erlend Ofte Arntsen (36) fra Værøy i Nordland er ansatt som VGs neste USA-korrespondent. 
 
Det opplyser avisen i en pressemelding.
 
Ofte Arntsen reiser til USA på nyåret, og skal sammen med familien ha base i Austin, Texas. Han vil reise til ulike deler av kontinentet, både for å dekke den politiske situasjonen i kjølvannet av valget og for å speile utviklingen av det amerikanske samfunnet.
 
Nyhetsredaktør Tora Bakke Håndlykken er strålende fornøyd med å ha Ofte Arntsen som VGs neste korrespondent i USA.
 
- Han han lang erfaring fra ulike deler av nyhetsjournalistikken, er en moderne historieforteller og har i tillegg en unik metodisk verktøykasse. 
 
Erlend Ofte Arntsen kom til VG i 2011 og har de fem siste årene jobbet i Dagsorden - VGs avdeling for undersøkende journalistikk. Han vant SKUP-diplom sammen med Shazia Majid for sitt arbeid med UDs bistandskonsulenter.
 
Ofte Arntsen har også vært en del av krimgruppa i Nyhetsavdelingen, har erfaring fra VGs featureavdeling og har også jobbet for TV2, DN og Vårt Land. I tillegg har han skrevet boken «Fremmedkrigerne» mens han jobbet i VG.
 
Ofte Arntsen skal levere journalistikk til alle VGs plattformer, både tekst, video og lyd.
Til toppen