Monica Smith er ny redaktør i Her og Nå. Hun har i tillegg til bred redaksjonell erfaring studert journalistikk, sosiologi, statsvitenskap og psykologi.
Monica Smith er ny redaktør i Her og Nå. Hun har i tillegg til bred redaksjonell erfaring studert journalistikk, sosiologi, statsvitenskap og psykologi. (Foto: Egil Nordlien/Egmont Publishing)

Her og nå kan du lese om den nye redaktøren i Her og Nå

Fra Norsk Ukeblad og tilbake til kjendispressen.

  • Endret

Monica Smith overtar som redaktør i Her og Nå, melder Egmont Publishing i en pressemelding tirsdag. 

Der skriver konsernet følgende om bladets nye redaktør:

Smith har bunnsolid bakgrunn for sin nye redaktørrolle. Hun har ni års fartstid i Her og Nå som journalist, deskleder, utgavesjef og redaksjonssjef.

For tiden er hun redaksjonssjef og deskleder i Norsk Ukeblad. Tidligere har hun vært redaksjonssjef i JetZ! og C! og redaktør for glamourmagasinet D.

- Jeg kjenner segmentet og målgruppen godt, og har fulgt kjendisjournalistikken lenge. Vi vet hvor leserne beveger seg, hva de ønsker seg fra oss og i hvilken form de vil ha det. Det skal vi gi dem, sier Monica Smith.

- Her og Nå har gjennom mange år jobbet planmessig for å oppnå sin sterke posisjon, og vi skal fortsette å være det beste kjendisbladet i landet hver eneste uke, sier hun.

Kjendisbladene sliter, men den nye redaktøren har tro på merkevaren:

- Hver uke i 2014 solgte vi 72 881 blader i snitt. Det er nesten 3,8 millioner blader på ett år, og da får jeg lyst til å si at print lever i beste velgående, sier Smith som tiltrer som redaktør 1. juni.

- Vi er veldig fornøyd med å få Monica inn som ny sjef i Her og Nå. Hun kjenner både produktet og målgruppen veldig godt, og er den beste til å videreføre den positive utviklingen som bladet har hatt de siste par årene, sier ansvarlig redaktør/direktør Axel Walø i Egmont Publishing.

Til toppen