Geir Boye Lindhjem forlater Akershus universitetssykehus til fordel for Arkitektbedriftene.

Fra Ahus til Arkitektbedriftene

Geir Boye Lindhjem blir kommunikasjonssjef for Arkitektbedriftene.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Geir Boye Lindhjem (49) er ansatt som ny kommunikasjonssjef i Arkitektbedriftene.

Det melder selskapet selv på sine nettsider.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene som venter, og være en del av arbeidet med å øke forståelsen for, og formidle verdien i, arkitektgjerningen og våre medlemsbedrifters viktige og mangefasetterte samfunnsoppdrag, sier han i en uttalelse.

Lundhjem kommer fra stillingen som pressesjef ved Akershus universitetssykehus (Ahus), der han har jobbet siden 2009. Der har han hatt ansvar for ekstern kommunikasjon og samfunns- og myndighetskontakt.

Før den tid har han også jobbet som informasjonssjef ved Norges veterinærhøgskole og vært politisk rådgiver i Oslo Høyres bystyregruppe på gjennom store deler av 2000 tallet.

Arkitektbedriftenes strategi for de neste årene innebærer flere satsningsområder. Lindhjem skal hjelpe til med å formidle substansen i disse områdene til medlemmer, beslutningstakere i stat og kommune, samt media og samfunnet forøvrig.

– I det spennende arbeidet med å videreutvikle vår strategi, er vi svært fornøyd med å ha fått en erfaren kommunikasjonsperson med et så bredt register som Geir med oss fremover, sier administrerende direktør Egil Skavang.

Lindhjem begynte i Arkitektbedriftene 15. juni.

Powered by Labrador CMS