Noen Oslo-aviser fra fordums tid: Sjefredaktør Sverre Amundsen (øverst fra venstre) i daværende Avis 1 i 1999, Morgenposten-redaktør Leif Husebye med avisens siste utgave i 1971, sjefredaktørene Vegard Sletten i VG (t.v.) og Roald Storsletten i Dagbladet og Christian Grønnerød med OsloPosten i 1997.
Noen Oslo-aviser fra fordums tid: Sjefredaktør Sverre Amundsen (øverst fra venstre) i daværende Avis 1 i 1999, Morgenposten-redaktør Leif Husebye med avisens siste utgave i 1971, sjefredaktørene Vegard Sletten i VG (t.v.) og Roald Storsletten i Dagbladet og Christian Grønnerød med OsloPosten i 1997. (Foto: Per Løchen/Aage Storløkken/Berit Roald/NTB)

Historien om Oslo-avisene: – Byen har vært en blindsone i flere år

– At Norges mest folkerike region ikke har hatt en lokalavis er et problem for det norske demokratiet, sier mediehistoriker.

  • I den første versjonen av denne saken var ikke den kortvarige Osloavisen fra 1988, den nå nedlagte nettavisen DittOslo fra 2015 og den eksisterende nettavisen VårtOslo nevnt. Det er nå lagt inn. Det er også lagt inn en presisering rundt Aftenpostens daværende Oslo-redaksjon A-stab på 1980-tallet.

Torsdag kunne Medier24 avsløre at Amedia lanserer Avisa Oslo (AO), for å kapre det ledige tomrommet i avislandskapet i hovedstaden.

Bli medlem og få tilgang til mer eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månedlig

Kr 189
Bestill innen 1. januar og få 1 måned til 1 kroner 1,-
Kjøp
Bestill nå og få første måned til 1,-
 

Betal med kort - Visa, Mastercard eller via Paypal. For bedriftsavtale eller faktura, ta kontakt med abo@medier24.no.

Abonnementet autofornyes og kan sies opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelser

Spørsmål vedrørende abonnement? Kontakt oss på abo@medier24.no
Til toppen