HILDE SEM bytter beite - til Nye og Kloke Hoder.
HILDE SEM bytter beite - til Nye og Kloke Hoder.

FOLK

Hodejeger bytter jobb: Hilde Sem fra Mediabemanning til Nye og Kloke Hoder

- Jeg gleder meg, sier den erfarne rådgiveren.

Nye og Kloke Hoder ansatte nylig Hilde Sem, som har 16 års erfaring fra medie- og kommunikasjonsbransjen.

Hun kommer sist fra Mediabemanning hvor hun var rådgiver og partner.

Hilde er ansatt som rådgiver i Nye og Kloke Hoder og skal jobbe med rekruttering, organisasjon og endring, skriver byrået i en melding.

Sem hadde sin første arbeidsdag i nytt byrå 1. februar, og sier selv:

– Jeg gleder meg over å jobbe i Nye og Kloke Hoder. Her er fine folk med bred og lang erfaring. Ikke minst er kundene veldig spennende og etterspør merkevareutvikling, næringsutvikling, samt organisasjonsutvikling og rekruttering innen bransjer som kunst, kultur, teknologi, mat og livsstil.

- Nye og Kloke Hoder har et spennende nettverk av spesialister, som hentes inn på ulike oppdrag, og er selv et tverrfaglig, sammensatt internteam. Denne kombinasjonen er jeg overbevist om at kundene har stor glede av, sier Hilde Sem. 

Daglig leder Linda Refvik i byrået er også fornøyd:  

– Vi er veldig glade for å få Hilde inn i Nye og Kloke Hoder. Hun har en bredt nettverk og er en klok og dyktig rådgiver i møte med kunder og kandidater. Hennes erfaring fra kommunikasjonsbransjen, livsstilsmedier, coaching og rekruttering blir et viktig tilskudd i møtet med våre kunder, sier Linda Refvik, daglig leder i Nye og Kloke Hoder. 

   

Til toppen