Komiker Atle Antonsen signerer for TVNorge. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Komiker Atle Antonsen signerer for TVNorge. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Humorkongen Atle Antonsen signerer for TVNorge og Discovery Networks

– Vi har allerede noen planer klare for ham, sier programdirektør Eivind Landsverk

Komiker Atle Antonsen tar plass i humorstallen til TVNorge og Discovery Networks, opplyser selskapet i en pressemelding.

– For første gang er det interessant for meg å knytte meg direkte til en kanal, og det er rett og slett fordi TVNorge har noen svært spennende prosjekter på gang de neste årene. Det dreier seg om humorprosjekter med potensielt morsomme og ikke minst utfordrende roller og arbeidsoppgaver, sier Atle Antonsen i meldingen.

– TVNorge er jo nå eliteserien for TV-humor i Norge, med et stort mangfold og en mengde bra folk i stallen, og da føles det veldig bra og naturlig å bli en del av gjengen, fortsetter han.

Har konsepter klare

Programdirektør Eivind Landsverk i TVNorge og Discovery Networks opplyser i pressemeldingen at han er meget glad for signeringen:

– Atle er en av Norges aller morsomste, og det er fantastisk gøy at han har lyst til å være med på TVNorge-laget. Ikke bare er han en fremragende humorist, men han er også en førsteklasses skuespiller. Det gjør ham veldig anvendelig, og vi har allerede noen forskjellige konsepter klare hvor Atle er tiltenkt en sentral rolle, sier han i meldinga.

– Et av dem kommer på skjermen allerede til våren og vil bli lansert ganske snart, fortsetter Landsverk.

Det er ikke første gang at humorkongen setter sine føtter hos TVNorge. I 2012 spilte han hovedrollen i humorserien NAV og har medvirket i flere episoder av Brille. Han har også hatt roller i julekalender-satsingene Nissene på låven fra 2001 og Nissene over skog og hei (2011) og Den unge Fleksnes i 2010

Det er allerede klart at Antonsen spiller en av rollene i TVNorge-satsingen Jul i Blodfjell, som blir kanalens julekalender i 2017, opplyser selskapet i pressemeldingen.

Til toppen