Farmen kjendis er TV 2 sin største suksess gjennom tidene.
Farmen kjendis er TV 2 sin største suksess gjennom tidene. (Bilde: Alex Iversen, TV 2.)

I går passerte «Farmen kjendis» 1 million seere. Nå er programmet blitt den største TV 2-suksessen noen gang!

- Dette er nesten litt uvirkelig, sier programdirektør Jarle Nakken.

Farmen kjendis satte sesongrekord med 1.051.000 seere mandag kveld, melder TV 2 tirsdag. 

Så langt har sesongen et snitt på 948.000 seere, og dermed blir Farmen kjendis den største TV 2-suksessen gjennom tidene!

Den forrige rekorden må vi helt tilbake til 2004 for å finne. Den gang fikk premiere-sesongen av Jakten på kjærligheten et snitt på 933.000 seere. Den rekorden har blitt stående – frem til nå, skriver TV 2:

- Med to episoder igjen av Farmen kjendis og med et snitt på 948.000 seere kommer det til å bli tidenes rekord for TV 2. Farmen kjendis har så langt en andel 52,9 prosent blant alle seerne over 12 år.

Og da er naturlig nok programdirektør Jarle Nakken fornøyd: 

- Dette er nesten litt uvirkelig å få oppleve en slik seersuksess i 2017. Dette er ikke bare en seier for TV 2 og for produksjonsselskapet Strix, men det er en seier for norskprodusert innhold.

- Vi lever i en beinhard konkurransesituasjon hvor utenlandske serier fra Netflix, HBO og andre aktører er lett tilgjengelig. Farmen kjendis evner å samle folket rundt TV-skjermene på en helt unik måte og når programmet har godt over 60 prosent andel i de kommersielle gruppene på en vanlig ukedag så sier det alt om at velprodusert norsk innhold slår alt annet.

- Det står sterkt blant seerne og har en gjennomslagskraft som både vi i TV 2, norsk produksjonsbransje og alle som jobber med å skape unikt innhold burde være stolte av, sier Nakken videre. 

TV 2 har allerede bestilt en ny sesong av Farmen kjendis som vil bli sendt i 2018.

   

 

Til toppen