Kommunikasjonsbyrået Apeland henter journalist og TV-produsent Ida Ellisif Knutsen for å øke kompetansen og kapasiteten på visuell historiefortelling.
Kommunikasjonsbyrået Apeland henter journalist og TV-produsent Ida Ellisif Knutsen for å øke kompetansen og kapasiteten på visuell historiefortelling. (Bilde: Katrine Lunke)

FOLK

Ida Ellisif Knutsen forlater Discovery. Nå skal hun styrke i kommunikasjonsbyrået Apeland på historiefortelling

Apeland fortsetter å satse og ansetter Knutsen for å styrke seg på film og visuell historiefortelling.

Det er Apeland som opplyser om ansettelsen i en pressemelding.

Ida Ellisif Knutsen kommer fra stillingen som senior kommunikasjonsrådgiver i Discovery Networks Norway.

Hun har bred erfaring fra tv-produksjon, blant annet fra Monster Entertainment, der hun var vaktsjef og produsent for programmer som Senkveld, Sommertid og Ettermiddagen, skriver de i meldinga.

Knutsen startet karrieren i NRK som journalist i P3 og har også vært journalist i VG Rampelys.

– Visuell historiefortelling har alltid vært en viktig del av vårt tilbud. Etterspørselen etter gode filmer øker, og kundene trenger rådgivere som evner å fortelle historier gjennom levende bilder. Derfor er vi glade for å ha fått Ida med på laget. Vi venter vekst både innen både enkeltproduksjoner, serier og kampanjer, og Ida blir en verdifull rådgiver i dette arbeidet, opplyser administrerende direktør Ole Christian Apeland i Apeland i pressemeldingen.

I Apeland skal hun blant annet jobbe med konseptutvikling, filmproduksjon og podcast.

– Jeg opplever Apeland som et byrå som leverer kvalitet i grensesnittet mellom god forretnings- og kommunikasjonsforståelse og solid håndverk i produksjonene. Jeg håper at min erfaring fra tv-bransjen, parret med den tunge strategiske kompetansen som allerede finnes i selskapet, kan bli en kraftfull kombinasjon, sier Knutsen.

Ida Ellisif Knutsen er journalistutdannet fra Høgskolen i Oslo, og har videreutdanning i flermedial ledelse fra Handelshøyskolen BI.  

Til toppen