Ida Fladen blir nær og personlig i ny TV-serie: Hun forteller om og skal kjempe mot egen angst og depresjon

Våren 2017 kommer hun tilbake på skjermen med «Happy Go Lucky».

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Oslo (NTB): TV-programleder Ida Fladen blir aktuell neste vår med programmet «Happy Go Lucky», hvor hun forteller om egne angst- og depresjonsproblemer.

Det skriver Dagbladet.

Etter suksessen med «Prosjekt Perfekt» NRK i 2013 har programlederen jobbet med både «Idol junior» og «Sommertid» for rivalen TV 2.

Siden har det vært stille fra Fladen og kanalen de ni siste månedene, etter at hun i november i fjor annonserte at hun ville komme med et «veldig personlig» programkonsept.

Torsdag denne uken avslørte TV 2 at Fladen denne gangen skal ta tak i sin egne angst- og depresjonsproblemer i programmet «Happy Go Lucky», som skal sendes våren 2017.

Fladen har tidligere vært åpen om hvordan hun gikk på veggen og ble sengeliggende i tre måneder grunnet depresjon.

– Ida lever tilsynelatende det perfekte liv: Hun har kjæreste, gode venner, egen leilighet og drømmejobben som programleder i TV 2.

- Likevel har Ida slitt med depresjon og angst i mange år, og nå har hun bestemt seg for å gjøre noe med det, forklarer TV 2s pressekontakt, Bjarne Laastad, til Dagbladet.

Sammen med en psykolog skal Fladen starte et prosjekt som handler om å gjøre ting forskerne vet har en dokumentert effekt på hvordan vi mennesker føler oss, opplyser Laastad videre.

Fladen selv sier via sin pressekontakt til avisen at hun gleder seg til å vise programmet.

– Jeg tror mange vil kjenne seg igjen i tematikken, og jeg håper serien vil kunne inspirere noen der ute, sier hun.

Powered by Labrador CMS