Inger Elisabeth Sagedal forlater jobben som kommunikasjonssjef i NAF. Blir ny leder for politikk og samfunn i Bertel O. Steen

FOLK

Inger Elisabeth Sagedal forlater jobben som kommunikasjonssjef i NAF. Blir ny leder for politikk og samfunn i Bertel O. Steen

- Det finnes vel ikke en mer spennende periode å jobbe i bilbransjen enn nettopp nå. For meg er dette en perfekt vei videre, sier Inger Elisabeth Sagedal.

Bertel O. Steen har ansatt Inger Elisabeth Sagedal i en nyopprettet stilling som «Leder politikk og samfunn», opplyser de i en pressemelding.

Sagedal kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Norges Automobilforbund (NAF). Hun har tidligere vært informasjonssjef i Oslo Politidistrikt, samt rådgiver på Stortinget for KrF.

- Når det er så mye som skjer i vår bransje synes vi det er viktig at vi som sitter tett på utviklingen tar et ansvar for å kommunisere vår kunnskap utad både til forbrukere og myndigheter. Med sin lange erfaring fra både politikk og kommunikasjon vil Inger Elisabeth Sagedal spille en viktig rolle i dette arbeidet, sier Anders Rikter, konserndirektør for kommunikasjon og samfunnsansvar i Bertel O. Steen i meldinga.

- Den teknologiske utviklingen som til de grader vil endre transportsektoren og bilindustrien, fascinerer meg. Annonsen fra Bertel O. Steen signaliserte at de ønsket å ta en lederrolle i denne utviklingen, og var derfor noe som trigget meg veldig, sier Inger Elisabeth Sagedal i meldinga og fortsetter:

- Det å nå skulle få være med å jobbe med en så solid merkevare inn i denne teknologiske transformasjonen, er noe jeg gleder meg til. Det finnes vel ikke en mer spennende periode å jobbe i bilbransjen enn nettopp nå. For meg er dette en perfekt vei videre.

Norges Automobilforbund starter nå en prosess for å finne en ny kommunikasjonssjef som skal overta etter Sagedal, og vil utlyse stillingen snarest. Marked og kommunikasjonsdirektør i NAF, Ulrica Risberg, ønsker Sagedal lykke til i en ny stilling.

Til toppen