Inger Elisabeth Sagedal forlater jobben som kommunikasjonssjef i NAF. Blir ny leder for politikk og samfunn i Bertel O. Steen

- Det finnes vel ikke en mer spennende periode å jobbe i bilbransjen enn nettopp nå. For meg er dette en perfekt vei videre, sier Inger Elisabeth Sagedal.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Bertel O. Steen har ansatt Inger Elisabeth Sagedal i en nyopprettet stilling som «Leder politikk og samfunn», opplyser de i en pressemelding.

Sagedal kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Norges Automobilforbund (NAF). Hun har tidligere vært informasjonssjef i Oslo Politidistrikt, samt rådgiver på Stortinget for KrF.

- Når det er så mye som skjer i vår bransje synes vi det er viktig at vi som sitter tett på utviklingen tar et ansvar for å kommunisere vår kunnskap utad både til forbrukere og myndigheter. Med sin lange erfaring fra både politikk og kommunikasjon vil Inger Elisabeth Sagedal spille en viktig rolle i dette arbeidet, sier Anders Rikter, konserndirektør for kommunikasjon og samfunnsansvar i Bertel O. Steen i meldinga.

- Den teknologiske utviklingen som til de grader vil endre transportsektoren og bilindustrien, fascinerer meg. Annonsen fra Bertel O. Steen signaliserte at de ønsket å ta en lederrolle i denne utviklingen, og var derfor noe som trigget meg veldig, sier Inger Elisabeth Sagedal i meldinga og fortsetter:

- Det å nå skulle få være med å jobbe med en så solid merkevare inn i denne teknologiske transformasjonen, er noe jeg gleder meg til. Det finnes vel ikke en mer spennende periode å jobbe i bilbransjen enn nettopp nå. For meg er dette en perfekt vei videre.

Norges Automobilforbund starter nå en prosess for å finne en ny kommunikasjonssjef som skal overta etter Sagedal, og vil utlyse stillingen snarest. Marked og kommunikasjonsdirektør i NAF, Ulrica Risberg, ønsker Sagedal lykke til i en ny stilling.

Powered by Labrador CMS