INGRID SKOGRAND får mer ansvar i Aller Media.
INGRID SKOGRAND får mer ansvar i Aller Media. (Foto: Yvonne Wilhelmsen)

Ingrid Skogrand blir redaktør for alle kvinnebladene i Aller

Allers-redaktøren får også ansvar for KK, Henne, ToppGirl, kryssord og spesialutgaver.

Aller Media fortsetter å rydde og organisere i ledelsen på Hasle. Nå får Allers-redaktør Ingrid Skogrand enda mer ansvar på toppen for kvinnebladene:

- Vi løfter kvinnesatsingen på print og samler KK med hele KK-universet, Henne, ToppGirl, Allers, kryssordporteføljen og alle spesialutgavene knyttet til de ulike merkevarene.

Ingrid Skogrand (40) får nå ansvaret som redaktør for hele mediedivisjonen, heter det i en pressemelding fra forlaget.

- Vi har sterke merkevarer i Aller Media som fortsatt bidrar med god omsetning. Det er et godt utgangspunkt for ytterligere utvikling, sier Ingrid Skogrand i meldingen.

- Med denne organiseringen så får vi et samlet fokus på kvinnesatsingen på print i Aller Media. Jeg er derfor veldig glad for at Ingrid har takket ja til denne utfordringen. Hun har den rette kompetansen og engasjementet for å kunne løfte kvinnesatsingen i Aller videre, sier forlagsredaktør for alle blader og magasiner i mediedelen i Aller Media, Ellen Arnstad.

Ingrid Skogrand har lang og bred erfaring innenfor bladbransjen og startet sin karriere i Aller som frilanser i 2005.

- Hun har blant annet vært helseansvarlig, reportasjesjef, utgavesjef og sist redaktør i Allers, før hun ble ansvarlig redaktør for Allers, spesialer og kryssord, heter det.

- Alle kvinnebladene våre har en positiv vekst i lesertall. Dessuten er vi i Aller Media i veldig godt driv digitalt. Alt det kvalitetsinnholdet vi lager for kvinner, er også klikkvinnere på nett.  Så jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Skogrand.

Til toppen