Redaktør Ingunn Larsen i Jarlsberg Avis gir seg som redaktør.
Redaktør Ingunn Larsen i Jarlsberg Avis gir seg som redaktør. (Foto: Jarlsberg Avis)

Ingunn Larsen gir seg som redaktør i Jarlsberg Avis - Pål Nordby tar over sjefsjobben

– Kårene i mediebransjen blir som kjent stadig trangere, og i en liten avis merkes kuttene ekstra godt. Jeg har derfor bestemt meg for å hoppe i det lett ukjente, og gleder meg til å se hva som nå skjer, sier hun.

Larsen ble ansatt som redaktør for Jarlsberg Avis i Holmestrand i 2013, men nå gir hun seg.

Det betyr at hun ikke kommer tilbake etter at en inneværende omsorgspermisjon er over, opplyser avisa.

– Jeg har hatt et par fine år i Jarlsberg, hvor vi sammen moderniserte avisen fra topp til tå, og satset digitalt. Men kårene i mediebransjen blir som kjent stadig trangere, og i en liten avis merkes kuttene ekstra godt. Jeg har derfor bestemt meg for å hoppe i det lett ukjente, og gleder meg til å se hva som nå skjer.

Hun har et par bokideer til på lager, men har tenkt til å bruke litt tid på å bestemme seg for veien videre.

- Akkurat hva det blir til, vet jeg ikke ennå. Jeg har vært i et par interessante jobbprosesser, men har ennå ikke landet på noe som matcher helt, sier Larsen. 

– Takker for solid innsats

Larsen understreker i pressemeldingen at hun på ingen måte er bekymret over fremtiden til Jarlsberg.

– Det er en utrolig dyktig og arbeidsom liten stab som virkelig brenner for lokalmiljøet. I tillegg vil jeg berømme styreleder Øystein Hjørnevik for hans evne og vilje til å ta godt vare på også de små avisene i krevende tider.

I løpet av permisjonstiden har Ingunn Larsen skrevet og utgitt boken «Damer og øl» sammen med Hilde Hummelvoll og Inger Lise Uhlen. Den kom ut i oktober på forlaget Vigmostad & Bjørke.

– Ingunn velger å avslutte sitt arbeidsforhold i Jarlsberg Avis fom 1. januar, og jeg vil med dette takke henne for en solid innsats i den tiden hun har ledet mediehuset,  sier styreleder i Jarlsberg Avis, Øystein Hjørnevik i en pressemelding.

Styret i Jarlsberg Avis har denne uken ansatt Pål Nordby som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Jarlsberg Avis. (Foto: Amedia)
Styret i Jarlsberg Avis har denne uken ansatt Pål Nordby som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Jarlsberg Avis. (Foto: Amedia) Foto: Amedia

Har ansatt ny redaktør

Ingunn Larsen har tidligere jobbet 14 år i Drammens Tidende, som blant annet nettjournalist, politisk kommentator og kultur- og featureredaktør.

Styret i avisen har denne uken ansatt Pål Nordby som ny redaktør og daglig leder i Jarlsberg Avis.

Han har vært ansatt i avisen siden 2007. Først som journalist, deretter som nyhetsleder og i de siste halvannet årene som vikarierende ansvarlig redaktør for Ingunn Larsen som har hatt omsorgspermisjon. 

Til toppen