Atle Justsen fra AJ Eiendomsforvaltning.
Atle Justsen fra AJ Eiendomsforvaltning. (Foto: Inkubatoren.no)

Inkubatoren: Atle gikk fra trygd til millioninntekter

PODKAST: Hør historien om Atle Justsen og AJ Eiendomsforvaltning!

I denne episoden av Inkubatoren, podcasten for gründere, tar jeg en prat med Atle Justsen, bak AJ Eiendomsforvaltning.

Atle droppet ut av skolen som 14-åring. Han startet jobbkarrieren som rekefisker og seilte verden rundt i syv år, før han satte gummistøvlene på hylla og fikk jobb på fabrikk. Der kom han utfor en fallulykke og ble trygdet, som også resulterte i at rekkeleiligheten ble tvangssolgt og han ble nærmest personlig konkurs.

I 1998 skulle det snu. Atle ble gründer og startet med forvaltning av næringseiendommer. Det har han aldri angret på.

Noe av det vi snakker om i episoden er hvordan Atle vinner kontrakter ved å alltid sette kunden først, investeringsmuligheter innenfor eiendom og hvordan en holder hodet oppe under tunge tider.

Du finner også full innholdsliste på Inkubatoren her.

Abonner og lytt til Inkubatoren via iTunes, SoundCloud, Acast eller via RSS-feed. Eller spill av episoden under her:[/box]

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/238603523" params="color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false" width="100%" height="166" iframe="true" /] 

inkubatoren

[box]Om Inkubatoren, podcasten for gründere

Hver uke tar jeg en prat med det beste Norge har å by på av gründere og tankeledere. Her får du en ny mentor rett i øret hver uke, som deler den kunnskapen og erfaringen de selv har brukt årevis på å lære. Inkubatoren er laget for å få deg til å tenke større, satse hardere og å oppnå ditt fulle potensiale.

Besøk også inkubatoren.no, og Facebook-siden Inkubatoren.

Inkubatoren presenteres på Medier24 i samarbeid med podkasteren Robert W. Shaw. 

Til toppen