Paal Vindfallet, medgründer og bror til Are Vindfallet, daglig leder i Making View. Her fester han deres 360 graders kamera på en Red Bull formel1-bil.
Paal Vindfallet, medgründer og bror til Are Vindfallet, daglig leder i Making View. Her fester han deres 360 graders kamera på en Red Bull formel1-bil.

Inkubatoren: Norsk selskap tok Google med storm og baner vei for fremtiden

Making View, et lite firma med base på Hamar står helt i front for utvikling av teknologien bak videoinnhold i 360 grader.

I denne episoden av Inkubatoren, podcasten for gründere, tar jeg en prat med Are Vindfallet, en av gründerne bak, og daglig leder, av Making View - firmaet som ble valgt av Google og RedBull til deres satsning på 360 graders video.

I denne episoden snakker vi om Virtual Reality, hvilke muligheter teknologien åpner for, hvordan de overtalte Google til å satse på deres 360 graders teknologi, hvorfor det er vanskelig å satse på innovasjon i Norge ++

Her får du mange gode gründertips!

Du finner også full innholdsliste med klikkbare tidspunkter på Inkubatoren her.

Abonner og lytt til Inkubatoren via iTunes, SoundCloud, Acast eller via RSS-feed. Eller spill av episoden under her:[/box]

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/236537999" params="color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false" width="100%" height="166" iframe="true" /]

Nyttige lenker fra ukens episode

inkubatoren

[box]Om Inkubatoren, podcasten for gründere

Hver uke tar jeg en prat med det beste Norge har å by på av gründere og tankeledere. Her får du en ny mentor rett i øret hver uke, som deler den kunnskapen og erfaringen de selv har brukt årevis på å lære. Inkubatoren er laget for å få deg til å tenke større, satse hardere og å oppnå ditt fulle potensiale.

Besøk også inkubatoren.no, og Facebook-siden Inkubatoren.

Inkubatoren presenteres på Medier24 i samarbeid med podkasteren Robert W. Shaw. 

Til toppen