Tom Benjaminsen, nå iNord-fotograf.
Tom Benjaminsen, nå iNord-fotograf. (Bilde: Trond Tomassen)

FOLK

iTromsø-fotograf Tom Benjaminsen (47) blir reklamefotograf for innholdsbyrå

Bytter beite og går til ny jobb i Polaris-byrået iNord.

Fotograf Tom Benjaminsen (47) slutter i lokalavisa iTromsø til fordel for ny jobb i annonsesamkjøringen og innholdsbyrået iNord - avisens søsterselskap i Polaris Media Nord-Norge. 

Byrået melder om økende etterspørsel fra kundene etter både video og stillbilder:

Alle undersøkelser og trender viser at folk ønsker mer og mer video, både i nyhetsfeeden på Facebook, men også i andre kanaler. Vi ønsker å tilby kvalitet og spisskompetanse på både rådgivning og leveranser, og med Tom på laget kan vi tilby alle produkter innen det visuelle. Det er alt fra portrettfoto, dronefilm og -bilder til live streaming, sier daglig leder Are Bessesen i iNord.

Benjaminsen kommer fra mediehuset iTromsø hvor han har vært fotojournalist siden 2011. Han var ferdig utdannet fotograf i 1993 og har tidligere jobbet med reklame, portrett og matfotografi i Oslo. I tillegg har han jobbet som designer før han begynte å fotofrilanse for Tromsøs mediehus.

– Tom er som et kinderegg. Han er en dyktig teknisk fotograf, han kan visuell historiefortelling og gjennom mange år i mediehuset vet han også hva seeren ønsker og trigges av, sier Bessesen.

Benjaminsen begynte i jobben 1. mai og har allerede vært på oppdrag for iNords kunder i både inn- og utland.

– Jeg ser veldig fram til å bidra til å styrke lokale merkevarer og jobbe med spennende kunder. Vi vet jo veldig godt hvor viktig visuell historiefortelling er i dagens medieverden, og hvor stor betydning godt gjennomtenkte bilder og video har for effektiv kommunikasjon med lesere på forskjellig plattformer. Å få lov til å bidra til å dette er bare helt fantastisk kult, sier Benjaminsen.

 

 

Til toppen