BLIR KOLLEGER: Rune Biseth, Jon Sverre Hoiden og Solveig Eikum.

ITV Studios fortsetter å bygge det norske laget: Henter produsentene Rune Biseth og Solveig Schanke Eikum

Går blant annet i gang med «Love Island», som snart kommer på TV3.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

ITV Studios Norge har ansatt Rune Biseth og Solveig Schanke Eikum som nye produsenter, opplyser selskapet i en melding. 

ITV fortsetter dermed å styrke programdelen av selskapet, og daglig leder Jon Sverre Høiden er fornøyd med de to siste rekrutteringene: 

- Vi er strålende fornøyde med å få begge disse to produsenter på plass!

- Med sin lange erfaring med store innholdstunge og logistikk-krevende reality-produksjoner som «71 grader Nord», «Amazing Race», «Fjellflørt», «Den siste viking» og «Paradise Hotel» blir Rune en av nøkkelpersonene hos oss i ITV Studios. Han vil naturlig nok bli ansvarlig for flere av de største produksjonene våre, og noe av det første han går i gang med for oss er produksjonen av «Love Island», som etterhvert kommer på TV3, sier Høiden. 

 

TV-veteran

Biseth startet i TVNorge allerede i 1989, og har vært produsent siden 2000. I årene i Nordisk Film & TV rakk han blant annet 15 sesonger av 71 grader nord. Nå bytter han altså beite: 

- Jeg ser veldig frem til å få jobbe sammen med kollegaer det er lenge siden jeg har jobbet med. ITV Studios fremstår dessuten som et veldig godt miljø å arbeide i med en ung frisk stab, og de har veldig klare ambisjoner om å strekke seg videre, og en imponerende programkatalog. Dessuten samsvarer ideologien deres veldig med min, sier Biseth i meldingen. 

Nå er det altså den nye storsatsingen «Love Island» som står for tur. Her skal hver episode sendes på TV3 dagen etter opptak, så det er mye logistikk å holde orden på.

- Dessuten legger vi føringene for den danske produksjonen som skal i opptak like etter oss på samme location, sier Biseth.

 

Powered by Labrador CMS