STILLING LEDIG:

DNB søker kommunikasjons­rådgiver

Vi ser etter deg som har et bankende hjerte for kommunikasjon og kan faget til fingerspissene.

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 21. november

Om arbeidsgiver

Vi er en inkluderende arbeidsgiver og ønsker oss personer med ulik bakgrunn for å skape mangfold i vårt arbeidsmiljø. Vi er norske, og vi er internasjonale. Vi er tradisjon og innovasjon. Vi er en partner i singelliv, familieliv, dagligliv, næringsliv og samfunnsliv. Vi er her for de små detaljene og de store spørsmålene. Hver dag knytter vi mennesker og ideer sammen med kunnskap og kapital. Vi jobber for at du skal få en enklere hverdag. Som Norges største bank og et av Nordens største finanskonsern, tilbyr vi et komplett tilbud av finansielle tjenester gjennom mobil, nettbank, bankkontorer og internasjonale kontorer.

DNB har over 9000 ansatte og 3000 av dem jobber i Personmarked (PM). Området har store kommunikasjonsbehov og effektive flater å fylle internt. Konserndirektøren opptrer også på mange eksterne arenaer, der det er behov for engasjerende historiefortelling og budskap. Når vår nåværende kommunikasjonsrådgiver skal utforske nye utfordringer, leter vi derfor etter en ny kollega.

Om stillingen

Som kommunikasjonsrådgiver for vår konserndirektør i Personmarked, sitter du midt i smørøyet der det skjer og omsetter den innsikten til konsepter og budskap som fenger og får alle til å forstå. Gjennom konserndirektørens kommunikasjon skal du være med å bygge ledernes og medarbeidernes innsikt, innsats og forståelse for DNB og PMs strategi.

Ofte betyr dette uttak i form av power point-presentasjoner, manus, videosendinger og tekster. Så det er en stor fordel at du er kreativ og liker å produsere denne typen innhold. Kan du ta bilder og lage video er det en bonus, men vi har også egne videoprodusenter som kan bistå.

Du vil høre til divisjonen som heter Intern- og strategikommunikasjon. Vi er 16 rådgivere som jobber tett sammen og tett med ledere og de fleste miljøer i banken, for å skape god kommunikasjon og gode konsepter som skaper begeistring, eierskap og holder DNB-ansatte godt oppdatert om strategien og om hva som er viktig nå.

Vi vil gjerne snakke med deg som

  • stråler når du får andre til å skinne
  • er trygg i rådgiverrollen og evner å utfordre og presentere alternative løsninger
  • er proaktiv og selvgående, ser muligheter og tar helhetlig ansvar for leveranser
  • er rå på kommunikasjon og relasjonsbygging på alle nivåer i en organisasjon
  • jobber systematisk og organisert, uten at det stopper deg fra å stunte
  • ser det store bildet, og forenkler det komplekse
  • er bunnsolid på tekst, bilde og presentasjoner
  • beholder roen når det blåser og håndterer mange ting på en gang
  • finner gull der andre graver gråstein

Kvalifikasjonskrav:

  • Relevant høyere utdannelse
  • Sterk kommunikasjonsfaglig bakgrunn

Vi kan love masse ny innsikt og spennende oppgaver og dager på jobb. Dessuten får du som ansatt i DNB tilgang på masser av goder – fra solid pensjonsordning til deilig kaffebar på kontoret.

Vi tilbyr

konkurransedyktig pensjonsordning, ansattevilkår på DNB sine produkter og forsikringsordninger. Tilgang til hytter og leiligheter i Norge og i utlandet, sport, kulturelle og andre aktiviteter, pluss et bredt spekter av rabattordninger. Vi tar godt vare på våre ansatte og har fleksibel arbeidstid, ekstra fridager og redusert arbeidstid fra mai til august.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt. Vi gjør oppmerksom på at vi aldri vil be om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS