Jarle Hetland er ny kommunikasjonssjef i ESA.
Jarle Hetland er ny kommunikasjonssjef i ESA. (Foto: ESA)

FOLK

Jarle Hetland er ny kommunikasjonssjef i ESA

– Dette er utfordrende tider for Europa, også for EFTA-statene, som krever betimelig og tydelig kommunikasjon, sier han.

EFTAs overvåkningsorgan (ESA) har ansatt Jarle Hetland som ny kommunikasjonssjef, opplyser de i en pressemelding.

Han erstatter Øystein Solvang, som tidligere denne uken ble ansatt som ny kommunikasjonssjef i Norsk Pasientskadeerstatning.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i medie- og kommunikasjonsbransjen? Send oss en mail på tips@medier24.no 

Hetland kommer fra jobben som kommunikasjonsrådgiver og talsperson i International Trade Centre (ITC), der han har jobbet siden 2012. 

– Etter å jobbet med handel og utvikling for ITC i åtte år, gleder jeg meg til å komme tilbake til Brussel og igjen jobbe med saker relatert til EU- og EØS-samarbeidet. Og jeg er veldig stolt over å ha blitt bedt om å lede ESAs kommunikasjonsenhet, sier Hetland. 

– Dette er utfordrende tider for Europa, også for EFTA-statene, som krever betimelig og tydelig kommunikasjon. Av spesiell betydning vil være å tydeliggjøre ESAs rolle og relevans i folks hverdag og for næringslivet på Island, i Liechtenstein og i Norge, sier han.

Hetland har tidligere vært seniorredaktør i Politico Europe (tidligere European Voice) og journalist i Farmers Guardian, og har sin journalistutdanning fra Southampton Solent University.

Han tiltrer stillingen 1. september.

Til toppen