Byråleder Henrik Juel Teige med en av to nyansatte, Suad Jama (25).
Byråleder Henrik Juel Teige med en av to nyansatte, Suad Jama (25).

FOLK

JCPR styrker satsingen på sosiale medier - henter digitale hoder fra Mediacom og Isobar

Marita Burud (28) og Suad Jama (25) til JCPR.

JCPR, det unge PR-byrået til Just Cruzin Production, starter høsten med å hente to nye spesialister innenfor sosiale medier:

  • Marita Burud (28) er ansatt som rådgiver på sosiale medier. Burud har flere års fartstid fra MediaPlus og MediaCom, der hun var med å starte opp byråets satsing på sosiale medier. Hun har de siste årene jobbet med kunder som IKEA, KLP og landbruket.

- Jeg gleder meg til å bli en del av teamet i JCPR, både på grunn av den faglige kompetansen og det åpne miljøet. I tillegg blir det morsomt å kunne jobbe mer helhetlig med innhold og PR innenfor sosiale medier, sier Burud.

  • Suad Jama (25) er ansatt som community manager. Jama har i nærmere to år vært community manager i Isobar, der hun jobbet med kunder som Coca-Cola, Mondelez og Arla Foods.

- JCPR er dyktige historiefortellere som kjenner driverne og barrierene i markedet, og som tør å skille seg ut. Jeg gleder meg til å klekke ut nye gode idéer med en gjeng med faglig sterke, og ikke minst, veldig hyggelige mennesker, sier Jama.

Både Burud og Jama kommer til å bli sentrale i JCPRs satsing på sosiale medier fremover, og å «finne kundenes delbare historier».

– Vi er først og fremst veldig stolte over at de unge, flinke talentene i bransjen velger å komme til oss. Det vitner om at vi har gjort noe riktig så langt. Med Suad og Maritas kompetanse blir vi enda bedre til å oppnå resultatene kundene forventer, sier Henrik Juel Teige, daglig leder i JCPR.

JCPR ble etablert for noen år siden, og teller totalt ti ansatte. Byrået har vunnet flere nye kunder i det siste, blant annet Holmenkollen Skifestival, Logitech og Boligmappa.

JCPR er en del av kommunikasjonshuset JCP, som består av åtte selskaper innenfor event, reklame, digital, PR og eventreiser i Norge, Sverige og Danmark.

 

Til toppen