Jo Kristian Kvernland blir ny partner i kommunikasjonsselskapet PKOM
Jo Kristian Kvernland blir ny partner i kommunikasjonsselskapet PKOM (BJØRN TORE NESS)

FOLK

Jo Kristian Kvernland blir partner i kommunikasjonsselskapet PKOM

– Gleder meg til å bli en del av det innovative «steinkjermiljøet» igjen, sier han.

Jo Kristian Kvernland blir ny partner i kommunikasjonsselskapet PKOM, opplyses det om i en pressemelding.

I tillegg melder selskapet at de skal øke sin tilstedeværelse på Steinkjer og dermed flytter inn på InnoCamp fra 1. januar.

Kverland kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef ved Stiklestad nasjonale kultursenter.

– Det har vært tre spennende og utfordrende år ved Stiklestad, og jeg vil savne det gode kollegiet der. Samtidig gleder jeg meg til å bli en del av det innovative «steinkjermiljøet» igjen, forteller Jo Kristian, som nå gjenforenes med sin tidligere sjef i Trønder-Avisa, Arve Løberg, som i dag er partner og styreleder i PKOM.

Han forteller at han gleder seg til å være med på å utvikle selskapet videre sammen med både nye og gamle kunder.

– Fra Arve fikk nyss om at jeg var interessert i nye utfordringer, til vi ble enig om at dette var det riktige for begge parter gikk det veldig fort, noe jeg er veldig glad for. PKOM er et meget spennende selskap i vekst, sier han. 

Den nye partneren har 15 års erfaring fra medie- og kommunikasjonsbransjen og har tidligere jobbet i NRK, fylkeskommunen og Trønder-Avisa. Kvernland var i tillegg med på å starte kommunikasjonsselskapet Ofag AS i 2015.

PKOM har levert kommunikasjonstjenester til offentlig og privat virksomhet siden 1996. Selskapet jobber i dag primært med aktører innen matproduksjon og sirkulærøkonomi og havbruk.

Til toppen