Nyansatt kommunikasjonssjef i Bedriftsforbundet, Joachim Dagenborg, sammen med administrerende direktør Olaf Thommessen. Foto: Bedriftsforbundet
Nyansatt kommunikasjonssjef i Bedriftsforbundet, Joachim Dagenborg, sammen med administrerende direktør Olaf Thommessen. Foto: Bedriftsforbundet

FOLK

Joachim Dagenborg (38) forlater Reuters: Blir ny kommunikasjonssjef i Bedriftsforbundet

- Jeg gleder meg virkelig til å komme i gang, sier Dagenborg.

Joachim Dagenborg (38) blir ny kommunikasjonssjef i Bedriftsforbundet, en interesseorganisasjon for små og mellomstore bedrifter. 

Dagenborg kommer fra stillingen som journalist i nyhetsbyrået Reuters, og gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver, ifølge pressemeldingen fra Bedriftsforbundet. 

- Jeg gleder meg virkelig til å komme i gang med denne nye og spennende jobben, og jeg håper å kunne bidra til å løfte frem alle de viktige sakene som Bedriftsforbundet kjemper for på vegne av sine medlemmer, sier Dagenborg.

 

Fra Moss avis og Reuters

I tillegg til erfaringen som politikk- og økonomijournalist i nyhetsbyrået Reuters gjennom de siste ti årene, har Dagenborg blant annet jobbet i Moss avis, E24 og Aftenposten. 

- Halvparten av verdiskapningen i Norge kommer fra små og mellomstore bedrifter, og Bedriftsforbundet er et helt sentralt talerør for dem. Det er ikke vanskelig å bli engasjert på vegne av en så viktig samfunnsaktør, sier Dagenborg.

 Han har utdannelse innen kultur og samfunnsvitenskap fra Universitetet i Bergen, med fordypning i offentlig forvaltning og norsk politisk historie. 

 

- Stolt og glad

Administrerende direktør i Bedriftsforbundet, Olaf Thommessen, er glad for at Dagenborg har takket ja til stillingen. 

- Jeg er stolt av og glad for at Joachim Dagenborg har lyst til å jobbe for oss i Bedriftsforbundet. Han har bred journalistisk erfaring med dekning av norsk politikk, og har også fulgt arbeidet i Finanskomiteen med ekstra fokus på statsbudsjetter. Denne erfaringen kommer til å bli verdsatt og skape verdi for oss, sier administrerende direktør Olaf Thommessen.

Dagenborg begynte i stillingen 1. mai. 

Til toppen