Jonas Pettersen.
Jonas Pettersen. (Foto: Frank Karlsen)

FOLK

Jonas Pettersen ny redaksjonssjef for Dagbladet Pluss

Erstatter Bjørn Kristoffer Bore, som gikk til Vårt Land.

Etter ti år i Dagbladet rykker 33-åringen opp i systemet og blir redaksjonssjef for Dagbladet Pluss, skriver avisen i en pressemelding.

- Vi er svært glade for å få Jonas Pettersen som redaksjonssjef for Dagbladet Pluss. Han har en fantastisk journalistisk teft og er faglig meget sterk, sier Alexandra Beverfjord, ansvarlig redaktør.

Pettersen har både reporter- og ledererfaring fra Dagbladet. Han er utdannet ved Høgskolen i Bodø, og har tidligere jobbet for Avisa Nordland, Bladet Tromsø og VG.

Dagbladet opplyser i en pressemelding at Dagbladet Pluss nå har over 76.000 abonnenter, og at de har store vekstambisjoner fremover.

- Vi er svært glade for denne ansettelsen. Jonas Pettersen har solid journalistisk erfaring, høy publisistisk forståelse og stor gjennomføringskraft. Sammen med den svært dyktige og kreative redaksjonen i Dagbladet Pluss, vil Jonas jobbe med å videreutvikle Pluss-produktet. Han vil også jobbe sammen med de flinke folkene fra salg, marked, analyse og utvikling for å gi våre lesere en stadig bedre brukeropplevelse, sier Beverfjord videre.

Til toppen