Jonna Støme & co uten grenser: Lørdag er det premiere for Comedy Centrals største norske satsing - se klipp fra premieren her!

Første episode byr på blant andre etablerte og velkjente Dex Carrington, og et ferskere navn som Jan Tore Kristoffersen.

TV-kanalen Comedy Central, som internasjonalt er blant verdens største humornettverk, satser nå for første gang for fullt på norsk stand-up. Og kommende lørdag er det premiere for «Stand Up Uten Grenser» med Jonna Støme som programleder. 

I løpet av ti episoder skal han ønske både velkjente komikere og nyere talenter fra Norges humorlandskap velkommen til stand up-scenen. Uten Grenser er Viacom-eide Comedy Centrals største satsning på lokalt innhold i Norden noensinne, heter det i en melding fra TV-kanalen. 

I første episode møter vi den veletablerte standuperen Dex Carrington, kjent fra MTV-serien Dexpedition, og up-and-coming bergenseren Jan Tore Kristoffersen.

Premieren på Uten Grenser tar oss gjennom temaer som problemer med dagens tatoveringstrender, pinligheten med offentlige toalettbesøk, en overraskende løsning mot overpopulasjon og hvilke Facebook-statuser som gjør seg etter et stygt brudd, for å nevne noen.

I neste episode er det Tusvik & Tønne og stand up-legen Jonas Bergland som skal ut i ilden, og utover høsten trer komikere som Rasmus Wold, Ole Soo, Christer Torjussen og Jørgen Ep inn på scenen, melder Comedy Central. 

Jonna Støme.
Jonna Støme.

- Det er ufattelig moro å få være med i et show som skal sendes på TV-kanalen bak internasjonale komikere som Dave Chappelle, Amy Schumer og Sarah Silverman. Det gjør meg både glad, ydmyk og litt redd på en gang, sier Jonna Støme selv. 

- I tillegg er det en spesiell rolle å skulle være programleder. Det er liksom mitt ansvar at publikum er varmet opp før komikerne kommer inn, så presset har aldri vært større for å treffe med vitsene, samtidig som det også er litt digg å kunne sitte på bakrommet å la noen andre gjøre mesteparten av jobben.

Comedy Centrals Stand Up Uten Grenser produseres på Latter i Oslo av produksjonsselskapet Latter TV, og er en del av Viacom International Media Networks (VIMN) satsing på lokalprodusert innhold. Executiv produsent er Andreas Tschig, regissør er Vemund Vik, og produsenter Elina Krantz / Christian Finnskog.

- Uten Grenser produseres lokalt i både Norge, Sverige og Danmark, og som navnet tilsier er det gode mulighet for at de svenske og danske produksjonene finner veien over grensene til norske seere utover høsten, melder Comedy Central. 

 

Til toppen