– Jeg ser frem til å jobbe sammen med både “gamle” og nye kolleger i Schibsted, sier Hika i en pressemelding.
– Jeg ser frem til å jobbe sammen med både “gamle” og nye kolleger i Schibsted, sier Hika i en pressemelding. (Foto: Schibsted )

FOLK

Joote Michal Hika (37) blir ny direktør i Schibsted Distribusjon

Forlater Telia og blir direktør for forretningsutvikling i Schibsted Distribusjon.

Joote Michal Hika (37) går inn i den nyopprettede rollen som direktør for forretningsutvikling i Schibsted Distribusjon, skriver Schibsted i en pressemelding.

Hika kommer fra rollen som Head of Smart Home i Telia, hvor han har hatt ansvaret for å kommersialisere smarthjem i nært samarbeid med startupselskapet Futurehome. Han har tidligere jobbet i Ernst & Young, og har også vært ansatt som forretningsutvikler i Schibsted-eide Finn.

– Jeg var med på å etablere Innovation Lab i Telia for å utforske nye tjenester og forretningsmuligheter. Gjennom dette arbeidet knyttet jeg nær kontakt med startup-miljøet, og etablerte flere strategiske samarbeid. Nå gleder jeg meg til å ta med meg denne erfaringen tilbake til Schibsted, og se på innovasjonsmuligheter for distribusjon og netthandel. Jeg ser frem til å jobbe sammen med både «gamle» og nye kolleger i Schibsted, sier Hika i en pressemelding.

 Administrerende direktør i Schibsted Distribusjon, Cathrine Laksfoss, er svært fornøyd med nyansettelsen.

– Vi er utrolig fornøyd med å ha fått med Joote Michal på laget. Han har en bakgrunn og kompetanse som er svært relevant for oppgavene i denne stillingen. Han har tidligere jobbet med forretningsutvikling i Finn, hvor flere av våre kolleger kjenner ham og bekrefter det solide og sympatiske inntrykket vi har fått av ham gjennom ansettelsesprosessen. Det er alltid ekstra hyggelig når tidligere medarbeidere kommer tilbake som en «boomerang» til Schibsted, sier Laksfoss i meldingen. 

Hika er allerede i gang hos Schibsted Distribusjon, hvor han hadde sin første arbeidsdag 15. april, opplyser Schibsted.

Til toppen