Forfatter og tidligere politimann Jørn Lier Horst (til venstre) har signert med Novemberfilm og daglig leder Kjetil Johnsen.
Forfatter og tidligere politimann Jørn Lier Horst (til venstre) har signert med Novemberfilm og daglig leder Kjetil Johnsen. (Foto: Novemberfilm)

FOLK

Jørn Lier Horst klar for Novemberfilm: – Skal forme nye, spennende programmer

Den suksessrike forfatteren skal jobbe frem "nye historier fra den norske virkeligheten", opplyser produksjonsselskapet.

Forfatter og tidligere politimann Jørn Lier Horst har signert med Novemberfilm, opplyser produksjonsselskapet.

Der skal krimforfatteren «bidra i utvikling av nye TV-prosjekter i selskapet». 

 - Jeg har fulgt noen av Novemberfilm sine produksjoner fra sidelinjen og lært hva de står for. Det er inspirerende for meg å nå bli en del av et kreativt og profesjonelt miljø, sier Horst.

– TV-produksjon er jo en annen måte å fortelle historier på enn hva jeg er vant til, men jeg gleder meg til å bidra inn i nye prosjekter og være med å forme nye, spennende programmer, sier han.

Daglig leder i Novemberfilm Kjetil Johnsen er glad for å ha sikret seg Horst i stallen.

- Novemberfilm og Bergehus-felleskapet med selskapene Strix og Rakett ønsker å ligge helt i front på utvikling og produksjon av nye historier fra den norske virkeligheten. Jørn er en perfekt match for oss, sier Johnsen.

- Da jeg traff Jørn første gang var jeg sikker på at hans kompetanse både på krim og historiefortelling i alle former og fasonger var noe vi kunne dra veksler på hos oss. Denne signeringen er derfor viktig for veien videre for Novemberfilm,  sier Johnsen.

Til toppen