Journalist Kjartan Trana i NRK Trøndelag da han mottok den trønderske natur- og miljøprisen i 2016 - utgitt fra Naturvernforbundet. Bildet er sendt til en rekke redaksjoner og blir gjengitt med tillatelse fra Namdalsavisa.
Journalist Kjartan Trana i NRK Trøndelag da han mottok den trønderske natur- og miljøprisen i 2016 - utgitt fra Naturvernforbundet. Bildet er sendt til en rekke redaksjoner og blir gjengitt med tillatelse fra Namdalsavisa. (Foto: Naturvernforbundet / handout / pressemelding)

Tette bånd til miljøvernere:

Journalist Kjartan Tranas miljø­engasjement har skapt diskusjoner i NRK. Dekker fortsatt vindkraft tett

- Jeg skjønner at noen kan tro jeg har uærlige hensikter med mitt sterke engasjement, men jeg tror jeg har klart å balansere det.

– Hvis du skriver en sak om meg nå, så blir det en sak om meg, og ikke hva det burde handle om: utbyggingen av Sørmarksfjellet. Du bør tenke over hvem som står bak, og hvilke krefter som er i bevegelse. I 25 år har jeg dekket naturen for NRK. Det er ikke hemmelig at jeg har et sterkt naturengasjement. Plutselig blir alt jeg gjør trukket i tvil. Jeg føler at det ikke er riktig. Kanskje jeg skal gi opp. Stemmen fra naturen blir stadig svakere, sier Kjartan Trana (51).

Bli medlem og få tilgang til mer eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månedlig

Kr 189
Bestill innen 23. juli og få 1 måned til 1 kroner 1,-
Kjøp
Få én måned for 1,- krone.
 

Betal med kort - Visa, Mastercard eller via Paypal. For bedriftsavtale eller faktura, ta kontakt med abo@medier24.no.

Abonnementet autofornyes og kan sies opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelser

Spørsmål vedrørende abonnement? Kontakt oss på abo@medier24.no
Til toppen