Juan Carlos Lopez Calvet ansatt som CTO i Schibsted Distribusjon
Juan Carlos Lopez Calvet ansatt som CTO i Schibsted Distribusjon (Foto: Schibsted)

FOLK

Juan Carlos Lopez Calvet ansatt som CTO i Schibsted Distribusjon

Kommer fra en tilsvarende stilling i Ferdia.

Calvet er ansatt i den nye stillingen fra 11. mai og skal jobbe for å utvikle Schibsted Distribusjon videre, opplyser selskapet i en melding.

- Jeg gleder meg skikkelig til å starte, og synes det er veldig motiverende å få jobbe innenfor et område som blir så viktig for samfunnet fremover. Schibsted Distribusjon har et enormt potensial for å gjøre folk sine liv enklere og tryggere, i en tid hvor bevegelsesmønsteret vårt er endret permanent. Vi skal lage løsninger som gir kundene en optimal brukeropplevelse, og som hjelper Schibsted med å effektivt utvikle Norges største distribusjonsnettverk, forteller Lopez Calvet i meldinga.

Lopez Calvet er født og oppvokst i Mexico, og er utdannet innenfor telematikk. Han har blant annet bakgrunn fra Kahoot, og Telenors forsknings- og utviklingsavdeling.

- Lopez Calvet har en sterk kompetanse innenfor produkt og teknologi, og en spennende bakgrunn fra både smart home-løsninger, startups og logistikk. Han har gjort et solid inntrykk gjennom intervjuprosessen, og vi gleder oss til å få ham på plass hos oss, sier administrerende direktør i Schibsted Distribusjon, Cathrine Laksfoss.

Til toppen